Espanjaan muuttanut Antti Tuisku palaa Suomeen – pääsi kokemaan elämää, joka ei ollut 16 vuoteen mahdollista - Viihde - Ilta-Sanomat

Espanjaan muuttanut Antti Tuisku palaa Suomeen – pääsi kokemaan elämää, joka ei ollut 16 vuoteen mahdollista

Antti Tuisku kertoo Instagram-tilillään palaavansa pian Suomeen.

Antti Tuisku on asunut viime syksystä lähtien kakkoskodissaan Espanjassa.­

9.2.2019 12:55

Poptähti Antti Tuisku ilmoitti viime heinäkuussa yllättäen muuttavansa ulkomaille. Tuisku jäi viime kesänä määrittelemättömän pituiselle tauolle ja muutti Espanjaan kakkosasunnolleen.

Vuosia musiikkibisneksessä liki tauotta mukana ollut artisti kertoi kaipaavansa tavallista elämää ja lähti etsimään sitä Espanjansa. Tuiskun mukana muutti myös hänen rakas Viljo-koiransa.

Poppari on viihtynyt uudessa kotimaassaan hyvin, mutta kertoo nyt Instagram-tilillään palaavansa pian Suomeen. Hän julkaisi tilillään kuvan, jossa poseeraa mustissa housuissa ja valkoisessa kauluspaidassa. Hänen paitaansa koristaa nauha, jossa lukee ”Rey de la fiesta” eli ”Juhlien kuningas”. Kädessään popparilla on A-kirjaimen muotoinen ilmapallo.

– Tää on ollu mieletön matka, Tuisku hehkuttaa kuvatekstissä.

Tuiskun mukaan uudet ihmiset ja ympäristö ovat tehneet todella hyvää. Hän on päässyt Espanjassa kokemaan elämää, joka Suomessa ei ole ollut mahdollista. Tuiskun musiikkiura alkoi vuoden 2003 Idols-kilpailusta ja hän on siitä lähtien ollut runsaasti esillä julkisuudessa.

– Ekaa kertaa elämässä 16 vuoteen on ollu sellanen olo, että oon menny niinku kuka tahansa muukin; nauttinu, hölmöilly, itkeny, nauranu, ELÄNY!

– Suomi kutsuu ja on niin ihana tulla takasin! Ikävä kaikkea ja kaikkia siellä! Can't wait! P. S oon saanu kantapaikassa lempinimen ”el loco” ja uusilta ystäviltä tän ”rey de la fiesta” huivin- mitä tästä pitäis päätellä? Tuisku kertoo vielä.

El loco tarkoittaa suomeksi hullua.

Tuiskun fanit ovat innoissaan idolinsa paluusta Suomeen. Moni toivoo kommenteissa, että poppari alkaisi pian keikkailla ja julkaisisi uutta musiikkia.

– Tuleeko sitten musiikkia kun palaat Suomeen? spekuloidaan Instagramissa.

– Tervetuloa Suomeeeeen! Toivottavasti nähdään jo keikoilla tänä vuonna, toivoo eräs fani.

– Tervetuloa takaisin Suomeen ihana Antti, jatkaa toinen.

Tuisku heitti toistaiseksi viimeisen keikkansa viime kesän Provinssi-festivaaleilla. Hän ei ole paljastanut, kuinka pitkään aikoo olla sivussa musiikkimaailmasta.

Tuisku kertoi IS:lle viime elokuussa, että hän aloitti liikunta-alan opinnot Varalan urheiluopistossa. Hänen oli tarkoitus suorittaa suurin osa opinnoistaan etänä Espanjasta.

– Teen tämän siksi, että lisään omaa tietotaitoani ja pystyn ehkä joku päivä valmentamaan itteäni. Mutta ennen kaikkea siksi, että pääsen hyppäämään tavalliseen elämään ihmisten pariin. Tekemään kaikkea mitä muutkin mun ikäset tekee. Että pääsen haistaan ja maistaan perus tekemistä ja elämää, jota mulla on ollut iso ikävä, Tuisku kertoi elokuussa.

Antti Tuisku julkaisi viime elokuussa Antti Tapani -elämäkerran ja poistui sitten julkisuudesta.­

Poppari ei aio kuitenkaan ottaa paineita opinnoistaan, vaan katsoa rauhassa, miltä ne tuntuvat.

– Mie oon antanut itelle takaportin siihen, että jos koulu ei tunnu hyvältä, niin ei mun tarvi sinne kenenkään takia jäähä, hän sanoi.

Uudesta aluevaltauksesta huolimatta Tuisku ei aio jättää musiikkia.

– Lähtökohta on se, että kun mie tuun takas, niin mun musa on edelleen jotain, mikä määrittää popskeneä Suomessa. Musta tuntuu, että mulle ei riitä vähempi. Ja voi olla, että siinä on silloin jotain elämää suurempaa.

Tuisku esiintyi Hartwall-areenalla viime toukokuussa.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?