Viihde

”Turvamiehet tarkistivat välillä, olenko hengissä” – Justin Bieberiltä, 24, raju tilitys syöksykierteestään: vaihtoi seksikumppaneita lennossa

Julkaistu:

Justin Bieber ja Hailey Bieber (ent. Baldwin) avautuvat Vogue-lehden haastattelussa avioliitostaan.
Poptähti Justin Bieber, 24, ja malli Hailey Bieber, 22, (ent. Baldwin) vahvistivat marraskuussa avioituneensa kaikessa hiljaisuudessa. Pari meni naimisiin syyskuussa oltuaan kihloissa kaksi kuukautta.

Nuoret kyyhkyläiset kertovat Vogue-lehden haastattelussa yhteisestä elämästään ja siitä, kuinka he päätyivät yhteen. Justin Bieber seilasi kohusta toiseen ennen avioitumistaan.

Poppari kertookin lehdelle turvautuneensa Jumalaan vaikeina aikoina. Uskonnolla on avoparin mukaan suuri merkitys heidän elämässään ja rakkaudessa aiemmin pettynyt Bieber halusi omistautua Jumalalle kokonaan.
Hän sanoo lehdelle ryhtyneensä selibaattiin, koska seksistä oli muodostunut hänelle ongelma. Jo teini-ikäisenä tähdeksi ponnahtanut Justin Bieber kuvailee haastattelussa, kuinka raastavalta julkisuus hänestä on tuntunut aikuisiällä.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Huomasin tekeväni asioita, joita häpesin. Olin todella kevytkenkäinen ja muuta. Käytin Xanaxia, koska minun oli paha olla. Äiti opetti minua kohtelemaan naisia kunnioittavasti. Se oli minulla jatkuvasti mielessäni, joten en nauttinut seksistä, hän kuvailee.

– Asiat menivät aika synkäksi. Joinakin aikoina turvamieheni tulivat öisin tarkistamaan pulssini ja katsomaan, että hengitänkö vielä.

Justin Bieber sanoo olleensa selibaatissa yli vuoden, ennen kuin hän ja Hailey lähentyivät jälleen. Hän uskoo, että Jumala palkitsi hänet selibaatista tuomalla Haileyn takaisin hänen elämäänsä.

– Jumala siunasi minua Haileylla, hän herkistelee.


Pari tapasi ensimmäisen kerran jo vuonna 2009. Pari vuotta myöhemmin he tapasivat kirkossa ja ystävystyivät.

– Justin käveli kirkkoon ja huikkasi, että sinä olet kasvanut aikuiseksi, Hailey muistelee.

Pari seurusteli hetken aikaa, mutta suhde päättyi nopeasti. Kesti pitkään, ennen kuin he löysivät taas toisensa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt