Viihde

Ekaterina, 20, treenasi itselleen hillittömät kurvit – hehkuttaa olevansa Venäjän Kim Kardashian: ”Olen täysin luomu”

Julkaistu:

Instagram-tähti
Venäläinen sometähti Ekaterina Galichenko kiistää tiimalasivartalonsa olevan kauneusleikkausten aikaansaannosta.
Venäläinen Ekaterina Galichenko, 20, on kotimaassaan erittäin suosittu sometähti. Ekaterina tunnetaan tiimalasivartalostaan ja hän jakaa säännöllisesti Instagramissa treenivinkkejään muille naisille, jotka tavoittelevat samanlaista vartaloa.

Nuori nainen on hehkuttanutkin sosiaalisessa mediassa olevansa Venäjän ikioma Kim Kardashian.
Nyt Intagram-kaunottaren vartalo on joutunut kritiikin kohteeksi, kun sosiaalisessa mediassa on kiertänyt vuosia sitten otettuja kuvia, joissa Ekaterina on hyvin erinäköinen kuin nykyään.

Alla olevassa kuvassa Ekaterina kuvattuna vuonna 2016:
Ekaterinan sosiaalinen media on täyttynyt kommenteista, joissa häneltä kysellään mitä kaikkia kauneusoperaatioita hänelle on todellisuudessa tehty. Mirror-lehti kertoo venäläiskaunottaren tulistuneen kommenteista ja vastanneen vartalonsa olevan täysin luomu. Ekaterina nimeää kovan treenin aikaisempaa suurempien rintojensa ja takapuolensa salaisuudeksi.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Olen täysin luomu. En ole käynyt yhdessäkään kauneusleikkauksessa. Näytän tältä treenin ansiosta, Ekaterina napauttaa Komsomolskaya Pravda -lehden haastattelussa.

Tältä Ekaterina näyttää nyt:
Ekaterina myöntää, että hänen huulilleen on tehty pienoinen toimenpide, mutta hän ei laske sitä kauneusoperaatioksi.

– Yksi viidestä tytöstä käy muotoilemassa huuliaan, hän kuittaa.
Hän sanoo käyvänsä ahkerasti salilla ja noudattavan terveellistä ruokavaliota. Hän sanoo hyvien geenien olevan kuitenkin myös osasyy hänen ulkomuotoonsa. Ekaterinan vyötärönympärys on 66 cm ja lantionleveys 106 cm.

– Mitä tulee rintoihini, niin minulla on hyvä geeniperimä. Tietenkin muokkaan hieman kuviani, aivan kuten kaikki muutkin suositut tytöt Instagramissa. En kuitenkaan suurenna mitään.
Alla olevalla videolla Ekaterina esittelee erään jumppaliikkeen, jolla hän treenaa pakaralihaksiaan:

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt