Viihde

Kirsi Salo, 52, laukoi mystisen kommentin rakkauselämästään – matkustaa retriitille Italiaan: ”Ei ole mikään sattuma, että se on juuri siellä”

Julkaistu:

Kirsi Salo juhlii syntymäpäiviään ja vihjailee uudesta romanssista.
Tv-juontajana tunnettu Kirsi Salo kertoo huomanneensa, että hänen Kolumbiassa oleskelustaan on vallalla täysin pielessä olevia käsityksiä.

– En ole koskaan muuttanut Kolumbiaan vaan vietän siellä kerran tai kaksi vuodessa muutaman viikon. Olen asunut Suomessa koko ajan, Kirsi Salo selventää.

– Luullaan, että olen hylännyt Suomessa koulua käyvät teini-ikäiset poikani. En tietenkään ole. Heidän takiaan vietän Kolumbiassa niin vähän aikaa, koska olen kuitenkin ensisijaisesti heidän äitinsä, Kirsi painottaa.

– En ole kertaakaan katunut talon hankintaa Kolumbiasta. Se ei ole ollut elämässäni mikään harha-askel eikä epäonnistuminen. Siellä on kaikki hyvin ja olen oppinut todella paljon hyvää kolumbialaisesta elämäntavasta.


Kaunotar vietti torstaina 52-vuotispäiviään.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– En ole ollut koskaan syntymäpäivien juhlija, mutta viime vuosina olen alkanut viettää niitä.

Kirsi on nykyään sovussa ikänsä kanssa, mutta joskus aiemmin karttuvat vuodet häiritsivät.

– Kun lähestyin viittäkymppiä, silloin vitosella alkava ikä tuntui vanhalta. Silloin sitä mietti.

Kirsi ei liene vapailla markkinoilla, vaikka hän väisteleekin mahdollisesta suhteesta puhumista.

– Sanotaan romanssiasioista, että järjestän toukokuussa retriitin Italiassa eikä se ole mikään sattuma, että se on juuri siellä, Kirsi hymyilee säteilevästi.