Viihde

Näky jäähallilla sai Olivia Myllylän, 19, ihastumaan – haaveilee nyt kihloista Linus-rakkaan kanssa: ”Tämä tuntuu ihan epätodelliselta”

Julkaistu:

Olivia Myllylän ja hänen poikaystävänsä tarina sai alkunsa Instagramista. Nyt pari haaveilee yhteisen kodin perustamisesta.
Rakastunut Olivia Myllylä melkein punastuu puhuessaan poikaystävästään Linuksesta, 19. Sosiaalisessa mediassa tavannut pari on pitänyt nyt yhtä reilu vuoden ajan. Tällä hetkellä Linus suorittaa armeijan vihreissä asepalvelustaan, mutta hyvässä lykyssä Olivia saa rakkaansa takaisin kesällä.

– En ole koskaan ihaillut ketään samalla lailla kuin häntä. Oikeastaan en voi uskoa, että minä sain niin täydellisen miehen! Olivia nauraa.

Parin tarina sai alkunsa Instagramista, jossa Linus lähestyi Oliviaa.

– Hän kyseli kuulumisia ja kehui kauniiksi. En kuitenkaan jatkanut kauheasti juttua, koska olin silloin vielä toisessa suhteessa, Olivia kertoo.


Oliviasta tuli sinkku, ja pian sen jälkeen hän kohtasi Linuksen jäähallilla. Hän häkeltyi näkemästään.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Laitoin sen jälkeen hänelle viestiä, että ai olitkin noin hyvännäköinen. Siitä se sitten lähti, Olivia hymyilee.

Olivialla oli jääkiekkoa pelaavasta Linuksesta ennakkoluuloja, mutta ne kaikki karisivat heidän tutustuttuaan toisiinsa.

– Tämä tuntuu ihan epätodelliselta minulle. En uskonut, että voisin koskaan löytää Linuksen kaltaista miestä. Ihastuin ensimmäisenä hänen hymyynsä ja silmiinsä. Sieltä alta paljastui huomaavainen ja hyväsydäminen mies, Olivia kertoo.

Olivia kertoo tarvitsevansa rinnalleen ihmisen, joka ymmärtää hänen julkista työtään ja kiireistä arkeaan.

– Linus osaa käsitellä minua juuri oikealla tavalla. Hän myös osaa olla tukenani, koska olen oikeasti aika herkkä.


Suhde kukoistaa, joten rakkaus saisi Olivian puolesta täydentyä mahdollisimman pian kihloilla.

– Haaveilen kihloista. Kihlat tarkoittavat minulle sitä, että menemme naimisiin. Haluan myös perheen. Nämä asiat tosin ovat vielä kaukana tulevaisuudessa.

– Olen miettinyt paljon sitä, miten haluaisin minua kosittavan. Se voisi olla jotain sopivasti söpöä ja ökyä, mutta kuitenkin maanläheistä, Olivia pohtii.

Paljon kokenut Olivia ei päästä ketä tahansa lähelleen, mutta Linus vei häneltä jalat heti alta.

– On ihanaa huomata, että toiseen voi rakastua joka päivä uudelleen. Se kertoo minulle jostain suuresta.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt