Viihde

Maajussille morsian -sarjassa rakastuneet morsiamet saivat palauteryöpyn suhteestaan – avioliitosta on jo puhuttu: ”Se on luonnollinen jatkumo”

Julkaistu:

rakkaus
Maajussille morsian -suosikkisarjasta tutut Henriikka ja Juulia asuvat nyt avoliitossa.
Viime syksynä huippusuositussa Maajussille morsian -ohjelmassa jännitettiin, löytävätkö maajussit Antti-Jussi, Tuomo, Ilmari ja Mauno itselleen rakkautta elämäänsä.

Kaikkien maajussien rakkaus ei roihahtanut kuitenkaan elämän mittaiseksi upeaksi seikkailuksi. Kulisseissa sen sijaan leimahti palava rakkaus, kun maajussien morsianehdokkaat löysivät toisensa.

Maunon valitsema Henriikka ja Antti-Jussin morsianehdokkaisiin kuulunut Juulia rakastuivat nimittäin toisiinsa.

Kaksikko tapasi toisensa Naantalissa, jossa kaikki maajussit ja heidän morsianehdokkaansa kohtasivat, ennen kuin lähtivät farmiviikoille kunkin maajussin kotitilalle.


Henriikka ja Juulia vierailivat keskiviikkona MTV3:n Marja & Vappu Livessä kertomassa kuulumisiaan. Naiset kertoivat olevansa edelleen onnellisesti yhdessä ja muuttaneen juuri avoliittoon.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Eilen loppui työt ja otin loput kamat Rantasalmelta ja muutin Poriin, Henriikka hymyili ohjelmassa.

– Tyttäreni on onnessaan, että Henriikka muuttaa meille. Eilen hän huikkasi, että heippa mamat! Juulia nauroi.

Henriikka ja Juulia kertovat Ilta-Sanomille tunteiden syvenneen jo ensimmäisen yhteisen illan aikana. Molemmat huomasivat miltei heti, että heidän välillään oli muutakin kuin pelkkää ystävyyttä. Kipinä heidän välillään oli niin väkevä, että se sai molempien pään pyörälle.

– Se meidän välinen magnetismi on niin vahva, ettei sitä vastaan voinut taistella. Rakkaus vei niin mukanaan, ettei siihen kerinnyt edes järki mukaan. Vasta jälkeenpäin on miettinyt, että miten kaikki on mennyt, Juulia kuvailee.

– Se oli sitten siinä. Halusi tai ei! Ei siinä jätetty muuta vaihtoehtoa kuin antautua tunteille. Turha oli taistella sitä vastaan kun toisen vierellä oli niin hyvä olla, Henriikka sanoo.


Molemmat myöntävät hieman jännittäneensä, miten lähipiiri ottaisi tiedon heidän seurustelustaan vastaan. Pelko oli kuitenkin turha, sillä naisten suhde on otettu molempien lähipiirissä hienosti vastaan.

– Toki kaikki tapahtunut hämmentää vieläkin meitä molempia. Että on löytänyt tällaisen ihanan ihmisen vierelle. Läheiset näkevät sen onnen ja miten hyvä on ollut toisen kanssa, Henriikka sanoo.

– Olemme molemmat tietäneet, että se kumppani voi olla nainenkin. Emme kuitenkaan ole koskaan aikaisemmin seurustelleet naisen kanssa, Juulia sanoo.

Kun Henriikka ja Julia kertoivat rakastuneensa sarjan kuvauksissa, sosiaalisessa mediassa kuohahti. Naiset kertovat olleensa varautuneita siihen, että kulisseissa leimahtanut rakkaus herättää kiinnostusta ihmisissä.

– Se positiivisen palautteen vyöry yllätti. Ihmiset myötäelivät sitä meidän onnea. Toki negatiivista palautettakin on tullut, mutta pääasiassa viestit ovat olleet todella iloisia ja positiivisia, Juulia hymyilee.


Henriikka kuvailee etäsuhteessa elämisen olleen suhteen alussa rankkaa. Hän ajoi joka viikonloppu viiden tunnin matkan Juulian luo Rantasalmelle.

– Se oli viisi tuntia suuntaansa. Onhan se tosi rankkaa. Oli periaatteessa kaksi elämää. Arki ja työ toisella paikkakunnalla, perhe toisella. Ikävä toisen luo oli koko ajan läsnä, Henriikka kertoo.

Avioliitosta on jo puhuttu, mutta kummallakaan ei ole mitään kiirettä alttarille.

– Kummankin mielestä se on luonnollinen jatkumo kaikelle, mutta sen verran ollaan puhuttu, että se olen minä joka kosin! Juulia nauraa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt