Viihde

Bachelorette-Jenny erosi rakkaastaan – julkisuus romutti kiihkeän romanssin: ”Inhottavaa, että näin käy”

Julkaistu:

bachelorette
Bachelorette Suomi -sarjassa rakkautta etsinyt Jenny on jälleen sinkku.
Jenny Helenius, 35, ei löytänyt rakkautta Bachelorette Suomi -ohjelmasta, mutta niin ei ole vielä käynyt muillakaan keinoin.

– Tapailimme erään miehen kanssa jonkin aikaa, mutta nyt peli on puhallettu poikki. Olemme nyt vain kavereita.

Jennyn erosta kertoi ensimmäisenä Seiska.

Kiihkeänä roihunnut romanssi päättyi eroon pari viikkoa sitten.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Olen taas sinkku. Julkisuus salakuvineen toi suhteeseen vähän liikaa paineita. Harmittaa, ettei suhde kestänyt, Jenny myöntää.

– On inhottavaa, että näin käy, mutta on ymmärrettävää, että tekemisiäni seurataan. Otin riskin tulemalla julkisuuteen. Miehen pitää myös ymmärtää tilanne.


Jenny uskoo, että oikea mies astelee vielä eteen.

– Jos tarpeeksi tykkää toisesta, suhde kestää kyllä julkisuuden paineetkin.

Hän on lähdössä Filippiineille lomalle viideksi viikoksi.

– Aion vaellella siellä itsekseni. Tulossa on myös uusia kuvioita, jotka julkistetaan noin kuukauden kuluttua, kaunotar väläyttää.

Jenny vietti torstai-iltaa Relove Freda -liikkeen avajaisjuhlissa. Noora Hautakangas ja hänen sulhasensa Eero Ukkonen avasivat uuden liikkeen Töölössä sijaitsevan ensimmäisen Relove lifestyle -myymälän jatkoksi.


Bachelorette-sarjan päätteeksi Jenny valitsi kumppanikseen Joonan, mutta heidänkään suhteensa ei kestänyt. Jenny kertoi joulukuussa IS:lle, että kun kameroiden valot sammuivat kuvausten päätyttyä, hiipui hänen ja Joonan suhde nopeasti.

He matkustivat kuvausten jälkeen saman tien takaisin Suomeen. Ennen lentokoneeseen hyppäämistä he olivat sopineet yhdessä, että antavat suhteelle mahdollisuuden. Jennyllä oli kuitenkin epävarma olo heidän väleistään jo reissussa.

– Epäröin sitä juttua jo silloin Turkissa. Olin kuitenkin sitä mieltä, että juttumme ansaitsee mahdollisuuden, Jenny totesi.

Suhde kesti lopulta vain pari viikkoa kuvausten päättymisen jälkeen.