Lauri Markkanen, 21, ei ole koskaan maistanut alkoholia – villit ja kosteat opiskelijabileet olivat miehelle viimeinen niitti

Julkaistu:

yökylässä Maria Veitola
Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa kurkistetaan Lauri Markkasen elämään Chicagossa.
NBA-tähti Lauri Markkanen, 21, ja hänen vaimonsa Verna Aho kertovat elämästään Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa. Pari tapasi toisensa yläkoulun yhdeksännellä luokalla ja rupesi seurustelemaan lukiossa.

Aho on vegaani ja ekologiset arvot ovat heille molemmille tärkeitä. Markkanen sanoo ajavansa sähköautolla ja lopettaneensa punaisen lihan syömisen, eikä hän enää käytä maitotuotteita.

Pari eli neljän kuukauden ajan etäsuhteessa, kun Markkanen lähti Arizonaan pelaamaan yliopiston joukkueessa.

Etäsuhde ei kummankaan mielestä ollut ylitsepääsemätön este, sillä molemmat luottivat toisiinsa ja yhteiseen tulevaisuuteen.

Markkanen nauraa koulunsa olleen yksi Amerikan parhaimman bilekouluista, mutta häntä bilettäminen ei ole koskaan kiinnostanut.

– Kerran kävin ulkona siellä ja lähdin heti menemään. Ehkä jos joisi alkoholia, niin bilettäminen olisi hauskempaa. En ole koskaan juonut, Markkanen paljastaa ohjelmassa.

– Et koskaan? Maria Veitola hämmästelee.

– Yritän olla paras versio itsestäni, niin en koe, että alkoholi tai mitkään muut päihteet edesauttaisi sitä, Markkanen perustelee.Yökylässä Maria Veitola MTV-kanavalla torstaisin klo 21.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt