Viihde

Kurt Cobainin 26-vuotias tytär hylkäsi luksuselämän – peri isänsä uskomattoman miljoonaomaisuuden: ”En pääse siitä koskaan eroon”

Julkaistu:

Frances Bean Cobain kuvailee suhtautuvansa miljoonaomaisuuteensa ristiriitaisin tuntein.
Nirvana-yhtyeen edesmenneen laulajan Kurt Cobainin ja Courtney Loven tytär Frances Bean Cobain, 26, on tarkan markan vartija. Cobain kertoo RuPaul Charlesin ja Michelle Visagen isännöimässä What’s the Tee -podcastissa isänsä jättäneen hänelle noin 87 miljoonan euron perinnön.

Frances on elänyt lapsesta saakka julkisuuden valokeilassa ja nuori nainen myöntää, että elämä kuuluisten vanhempien tyttärenä ei ole aina ollut helppoa.

Hän sanoo podcastissa ihmisten vertaavan häntä ja hänen musiikkiaan jatkuvasti edesmenneeseen isäänsä.

– Jos ihmisten mielestä musiikkini kuulostaa ihan samalta kuin isäni, niin se on ihan ok. Se on ihan hyvä vertauskohta, pahempaakin voisi olla, hän sanoo.


Frances Bean Cobainin tiedetään saavan joka kuukausi lähes 100 000 euroa tekijänoikeuspalkkioita Nirvanan megahiteistä. Frances sanoo podcastissa, että hänellä on lapsuudesta saakka ollut vääristynyt suhde rahaan. Hänen äitinsä Courtney Love ei rahojaan juuri laskenut, ja Frances kasvoi yltäkylläisyydessä.


Muutama vuosi sitten hän sanoo tehneensä elämänmuutoksen ja elävänsä nyt yksinkertaisempaa elämää.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Minun piti jättää se elämä taakseni ja raitistua, jotta ymmärsin, ettei sillä ole mitään merkitystä, miten paljon rahaa sinulla on. Se ei ole pysyvää.

– Kahden viime vuoden aikana olen ottanut vastuun asioistani. Olen keskustellut omaisuudenhoitajieni kanssa ja ymmärtänyt, ettei tarvitse elää yltäkylläisyydessä elääkseen hyvää elämää.


Frances kuvailee tiedostavansa erittäin hyvin, ettei hän ole ansainnut omaisuuttaan omalla työnteollaan.

– Suhteeni rahaan on erilainen, sillä minä en tienannut omaisuuttani. Se on kuin iso laina, josta en pääse koskaan eroon. Tunnen hieman syyllisyyttä, sillä tuntuu että rahat olisivat peräisin joltakin, jota en ole koskaan tavannut. Saati sitten ansainnut niitä itse.

Nirvanan keulahahmo kuoli vain 27-vuotiaana 5. huhtikuuta vuonna 1994. Frances Bean Cobain ei ollut tuolloin täyttänyt edes kahta vuotta. Viimeisen kerran hän näki isänsä 1. huhtikuuta vieroitushoidossa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt