Viihde

Takavuosien huippumalli, 57, elää kodittomana kadulla – palvottu kaunotar ajautui syöksykierteeseen ja menetti kaiken: ”Elin kuin kuningatar”

Julkaistu:

mallikaunotar
80-luvulla muotimaailmaa villinnyt Nastasia Urbanon elämä ajautui surulliseen syöksykierteeseen
Espanjalainen Nastasia Urbano oli 80-luvun suosituimpia huippumalleja, jonka kuvat koreilivat niin lehtien kansissa kuin mainoksissakin. Urbano eli todellista jet set -elämää ja ansaitsi miljoonia mainoskampanjoista. Loiston päivät ovat nyt kuitenkin takanapäin.

Nastasia Urbano, 57, kertoo espanjalaislehti el Periódicon haastattelussa elämänsä olevan nyt hyvin erilaista kuin uran huippuaikoina. Kaiken menettänyt kaunotar elää kodittomana Barcelonan kaduilla.

– Poseerasin kaikissa muotilehdissä, minua rakastettiin. Ansaitsin miljoona dollaria 20 päivän työstä. Tätä jatkui kolme-neljä vuotta, Urbano muistelee el Peródicon haastattelussa.
Nastasia Urbano muistetaan etenkin Revlonin kosmetiikkamainoksista, sekä Yves Saint Laurentin Opium-parfyymin mainoksesta. Häntä edusti maineikas mallitoimisto Ford.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Yhtenä päivänä söin illallista Jack Nicholsonin kanssa, seuraavana päivänä Andy Warholin, Roman Polanskin tai Harrison Fordin kanssa. Biletin Melanie Griffithin, Don Johnsonin ja Simonin ja Garfunkelin kanssa.

– Minulla oli kaikki, elin kuin kuningatar, Urbano huokaa.
Urbano sanoo el Periódicolle elämänsä ajautuneen syöksykierteeseen avioeron jälkeen. Naisen mukaan aviomies vei mennessään hänen omaisuutensa, eikä hänelle jäänyt muuta kuin päällään olleet vaatteet.

– Hän maksoi kaiken minun rahallani. Jo kaksi päivää tutustumisemme jälkeen hän halusi minun ostavan BMW:n. Minä typeryksenä allekirjoitin shekin. Olin rakastunut, hän suree.
Urbanolla on kaksi aikuista lasta, joilta hän ei halua pyytää apua tilanteeseensa. Hän kuvailee olevansa masentunut ja uupunut siihen, että joka päivä on yhtä taistelua.

– Haluan lasteni näkevän minut hyvinvoivana. Haluan tulla terveeksi, jotta he voivat olla ylpeitä minusta. He ovat jo aikuisia ja auttavat minua miten voivat, mutta en halua häiritä heitä.

El Periódico kertoo Urbanon nukkuvan toisinaan ystäviensä luona, mutta ei ex-malli ei halua olla taakka ystävilleen.

– Olen väsynyt selviytymään ja pyytämään rahaa.

– Kun lähden ystäväni luota niin on taas vain minä ja minun kärrini. Vähät tavarani ja mietin, että missä nukun ensi yön. Haluan elää, en selviytyä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt