Takana uskomattomat 70 kauneusleikkausta – Ihmis-Ken viis veisaa lääkärien varoituksista: ei enää kykene nukkumaan silmät kiinni - Viihde - Ilta-Sanomat

Takana uskomattomat 70 kauneusleikkausta – Ihmis-Ken viis veisaa lääkärien varoituksista: ei enää kykene nukkumaan silmät kiinni

Rodrigo Alves tavoittelee äärimmäistä ulkonäköä.

Julkaistu: 7.2.2019 19:20

Ihmis-Keninä tunnettu Rodrigo Alves on käynyt jälleen kirurgin veitsen alla. Uusimmilla leikkauksilla on ollut hyviä ja huonoja vaikutuksia hänen elämäänsä.

Brasiliasta alunperin kotoisin oleva Rodrigo Alves, 35, tunnetaan kauneusleikkauksistaan, jotka ovat muokanneet hänen ulkonäkönsä täysin. Alvesille on tehty käsittämättömät 70 kauneusleikkausta, jotka ovat onnistuneet vaihtelevin tuloksin.

Eniten ongelmia Ihmis-Kenille on tuottanut hänelle tehdyt nenäleikkaukset. Pari vuotta sitten Alves sai lihansyöjäbakteerin kasvoihinsa nenäleikkauksen jälkeen ja nenään ilmestyi kammottava reikä. Nenää on korjailtu lukuisia kertoja ja Alves on myöntänyt, ettei hän pysty enää hengittämään nenän kautta ollenkaan.

Nyt Ihmis-Kenillä on kuitenkin iloisia uutisia. Järjestyksessään jo yhdestoista nenäleikkaus on mahdollistanut sen, että henki kulkee jälleen nenän kautta.

– Nyt pystyn hengittämään, nenäni leikattiin yhdettätoista kertaa, Alves myhäili Good Morning Britain -aamu-tv:n haastattelussa.

– Edellisen kerran pystyin hengittämään nenän kautta neljä vuotta sitten. Hengitystiet olivat aivan tukossa. Oli kuin minulla olisi ollut koko ajan flunssa. En voinut maistaa ruokaa tai viiniä. Nenäni oli kuollut.

Rodrigo Alves hihkui hänellä olevan nyt alkaneen vuoden kunniaksi aivan uudet kasvot.

Aivan kaikki hänelle viime aikoina tehdyt leikkaukset eivät kuitenkaan ole olleet suuria menestyksiä. Alvesin silmät leikattiin hiljattain viidettä kertaa. Ihmis-Ken kuvaili aamu-tv:ssä, että leikkauksessa hänen silmäkulmansa kohotettiin kauttaaltaan. Leikkaus ei hänen mukaansa ole kovinkaan suosittu, sillä se voi tuoda mukanaan komplikaatioita, kuten hänellekin kävi.

Rodrigo Alves vieraili Britannian aamu-tv:ssä kertomassa hänelle tehdyistä uusista kauneusleikkauksista.

Alves kertoi aamu-tv:ssä, ettei ole leikkauksen jälkeen voinut sulkea kunnolla silmiään ja on joutunut esimerkiksi nukkumaan silmät auki. Tilanne on pikkuhiljaa parantunut ja hän voi vähitellen taas räpytellä silmiään.

– Olen 35-vuotias, enkä ole tästä nuorentumassa. Silmäkulmat alkavat roikkua, hän perusteli leikkausta.

Alves on ollut useita kertoja kuoleman kielissä pieleen menneiden kauneusleikkausten takia. Alves ei ole lääkäreiden varoittelusta piitannut, vaan hän on jatkanut ulkonäkönsä muokkaamista mitä erikoisimmin keinoin.

Tältä Rodrigo Alves näytti ennen kauneusleikkauksia.

Alvesille tehtiin ensimmäinen kauneusleikkaus hänen ollessaan vain 17-vuotias.

– Olin ruma, lihava ja minua kiusattiin, koska en ollut samannäköinen kuin luokkatoverini. Olin masentunut, nöyryytetty ja ihmiset jopa tönivät minua portaissa aknen takia. Tiesin silloin, että paras vaihtoehto on tulla parhaaksi mahdolliseksi versioksi itsestäni, Alves on kertonut aiemmin.

–  Pelkään, että aloitin liian vanhana. Olin ruma 22-vuotiaaksi saakka. Haluan näyttää nuorelta mahdollisimman pitkään, en aio ikinä vanhentua. Ensi vuonna näytän vielä paremmalta kuin nyt. Tämä on kuin sijoitus itseeni, sillä uusi ulkonäköni on avannut paljon ovia ja olen saanut uuden uran.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?