Viihde

Mikael Gabrielin Playboy-rakas Triana keimailee Instagramissa ”vankilavaatteissa” – naamiaisasusta nousi rähinä

Julkaistu:

Mikael Gabrielin kihlattu Triana Iglesiaksen naamiaisasu ei ollut kaikkien kaunottaren fanien mieleen.
Norjalainen malli ja juontaja Triana Iglesias yllätti faninsa pukeutumalla jenkkiräppäri 6ix9ineksi naamiaisiin. Iglesias naureskelee Instagramissaan juhlien teemana olleen ”roska” tai pikemminkin joten hän päätti pukeutua hiljattain vankilaan joutuneeksi jenkkiräppäriksi.
6ix9ine, oikealta nimeltään Daniel Hernandez, on vankilassa odottamassa oikeudenkäyntiä. 22-vuotiasta räppäriä uhkaa elinkautinen tuomio ja häntä syytetään lukuisista rikoksista.

– Kun juhlien teema on roska. Hän myönsi syyllisyytensä rikoksiin, joten vankilan oranssi asu päälle. Sori 6ix9ine, Iglesias kirjoittaa.

Kaunottaren Instagramissa on noussut kipakka keskustelu siitä, onko asu sopiva vai ei. Monet kommentoivat Iglesiaksen halveksivan asuvalinnallaan vankeja ja rinnastavan vankeustuomion saaneet ihmiset roskaan. Osa somekommentoijista kirjoittaa, ettei lukuisiin rikoksiin syyllistynyttä räppäriä tulisi esittää edes leikillään.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Oletko tietoinen, että hän on pedofiili, Instagramissa kirjoitetaan.

– Kutsut 6ix9inea roskaksi ja sanot sen muka rakkaudella?

– Vankilassa olevat ihmiset ovat silti ihmisiä. Tällä kuvalla rinnastat vangit roskiin.


Iglesias on vastannut Instagramissaan saamaansa kritiikkiin ja kertoo valinneensa asun räppärin tyylitajun takia.

– Tämä oli naamiaisiin. Kyse ei ole hänestä, vaan hänen tyylistään. En ole sanonut mitään hänen musiikistaan, enkä yritä loukata ketään. Minulla ei ole mitään häntä vastaan, en tunne häntä. Joten rauhoittukaa, Iglesias toppuuttelee.

– Isäni on ollut vankilassa ollessani teini ja hän on paras isä jota voisin toivoa. En tuomitse ihmisiä, joita en tunne, hän korostaa Instagramissa ja sanoo viitanneen termillä ”roska” räppärin pukeutumistyyliin.


Triana Iglesias on kotimaassaan tunnettu tv-tähti ja malli, joka on esiintynyt myös maineikkaassa miestenlehti Playboyssa. Hänet tunnetaan Norjan Paratiisisaari-tosi-tv-sarjan juontajana.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt