Entinen huippumalli Ninja Sarasalo hehkuttaa Instagramissa luonnollista synnytystään – lapsi syntyi veteen: ”Yksi kauneimmista hetkistä ikinä”

Julkaistu:

synnytys
Ninja Sarasalo kuvailee synnytyksensä olleen ihana kokemus.
Huippumallina uransa luoneen Ninja Sarasalon perhe täydentyi pienellä poikalapsella tammikuun lopussa. Sarasalolla ja tämän japanilais-suomalaisella puolisolla Yoshiki Tamuralla on entuudestaan yksi poika, Taito, joka syntyi vuonna 2009.

Sarasalo kertoo nyt Instagramissaan avoimesti synnytyskokemuksestaan.
Hän kiittelee kokemuksen olleen ainutlaatuinen, sillä paikalla olivat kaksi Sarasalolle tärkeää naista sekä hänen miehensä.

– Matkalla naiseuteeni. Sain synnyttää luonnollisen synnytyksen missä olin kahden tärkeän naisen ympäröimänä, myös rakas mieheni oli paikalla, Sarasalo kertoo Instagramissa.

Lisäksi Sarasalo kertoo synnyttäneensä poikansa veteen.

– Meidän poika saapui maailmaan nopeasti ja kauniisti veteen, missä sain hänet syliini. Se oli yksi kauneimmista hetkistä ikinä. Uskoin itseeni alkuvoimaani ja hengitykseen. Synnytys voi olla ihanaa. Kiitos elämä ja rakkaat, Sarasalo kirjoittaa tunteikkaasti.

Sarasalo julkaisi tammikuun lopussa pojastaan kuvan. Otoksessa poseeraa paljon äitiään muistuttava pieni vauva.
Sarasalo tuli tunnetuksi 2000-luvun alussa. Eksoottisen näköinen nuori kaunotar niitti kansainvälistä uraa eri puolilla maailmaa, esiintyen muun muassa Gaultierin mainoskuvissa. Hänet muistetaan myös HIM:n musiikkivideolta Right Here In My Arms.

Nykyisin Sarasaloa harvemmin nähdään näytöslavoilla, sillä työ ruoan parissa pitää hänet kiireisenä. Sarasalo kertoi IS:lle maaliskuussa 2018, että kouluttautuu joogaohjaajaksi.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt