Viihde

Ensitreffit alttarilla -ohjelman Viola ja Esa saavat toisen lapsen! ”Fiilis on hämmentyneen onnellinen”

Julkaistu:

ensitreffit alttarilla
Ensitreffit alttarilla -ohjelmasta tuttu Viola kertoo blogissaan saavansa perheenlisäystä Esa-puolisonsa kanssa. Raskaus on edennyt jo yli puolenvälin.
Tv-katsojille jäi Ensitreffit alttarilla -sarjan ensimmäiseltä kaudella erityisesti mieleen Esan ja Violan suhde.

Parin rakkaus roihahti liekkeihin nopeasti, ja he ovat yksi niistä harvoista ohjelmaan osallistuneista pareista, joiden suhde on kestänyt näihin päiviin asti. Deittiohjelman ensimmäisellä kaudella avioitunut pari elää parhaillaan taaperoarkea muutaman vuoden ikäisen poikansa kanssa.

Nyt Viola kertoo blogissaan ja Instagramissaan ilouutisen: pari odottaa toista lastaan.
– Ja on elämässä tullut kuvioihin myös eräs ihan toinenkin onnenkimpale. Odotan nimittäin parhaillaan toista lastani ja fiilis on edelleen – vaikka jo yli puolenvälin raskautta tässä porskutellaankin menemään – todella hämmentyneen onnellinen, Viola hehkuttaa blogissaan.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Viola kertoo kirjoituksessaan olevansa ikionnellinen nykyisestä elämäntilanteestaan, sillä vielä viisi vuotta sitten hän uskoi, ettei koskaan tapaisi oikeaa ihmistä rinnalleen.

– Olinhan vielä viisi vuotta sitten sinkku ja aika vakuuttunut siitä, että tulevaisuuteni näkymät olivat aika epätodennäköiset sen suhteen, että ikinä tapaisin sitä oikealta tuntuvaa tyyppiä – saati sitten saisin lapsia. Ja tässä sitä ollaan, Viola kertoo.


Elämä ensimmäisen lapsen kanssa on ollut ihanaa, mutta myös univelkoja on kertynyt. Viola pohtii blogissaan miten arki sujuu kahden pienokaisen kanssa.

– Odotankin nyt tulevaa kesää yllättävänkin jännittyneenä. Vaikka ensimmäisen lapsen olemassaolo tuokin hommaan tiettyä varmuutta, on mielessä tällä hetkellä tuhat kysymystä. Lähinnä siihen liittyen, millainen uusi perheenjäsenemme mahtaakaan olla. (Ja rehellisyyden nimissä myös siihen, että miten ihmeessä sitä selviää taas niistä kaikista univeloista?!), Viola miettii blogissaan.


Violan ja Esan elämää on voinut tv-ohjelman jälkeen seurata Violan pitämästä blogista. Siellä nainen kertoo avoimesti arkisista asioista, kuten äitiydestä, yrittäjyydestä ja hyvinvoinnista.

Viola on aiemmin hehkuttanut äitiyden mullistaneen hänen elämänsä täysin.

– Äidiksi tuleminen on onnellisesti sheikannut maailmaani niin kovaa ja upeasti, että olen uuden edessä vahvemmin kuin koskaan aiemmin, Viola on kertonut.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt