Lauri Markkasen vaimo avautuu tv:ssä kohtaamistaan ennakkoluuloista – syytettiin olevan vain rahan perässä: ”Kyllä kohta lähtee Laurilta vaimo vaihtoon!”

Julkaistu:

yökylässä maria veitola
Yökylässä Maria Veitola -ojelmassa tutustutaan Lauri Markkasen ja hänen vaimonsa arkeen Chicagossa.
Chicago Bullsissa pelaava Lauri Markkanen, 21, on pitänyt perhe-elämänsä visusti poissa julkisuudesta, mutta Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa Markkanen ja hänen vaimonsa Verna Aho puhuvat avoimesti elämästään Chicagossa. Verna toteaa heidän elävän hyvin tavallista vauva-arkea, vaikka Lauri onkin NBA-tähti.

– Ihmiset kai ajattelevat, että me eletään vähän erilaista arkea, mutta tällaista tämä on, hän hymyilee Alvar-poika sylissään.

Veitola kysyy, onko ihmisillä ennakkoasenteita Markkasta kohtaan, koska hän pelaa NBA:ssa. Markkanen myöntää kohtaavansa välillä erikoisia tilanteita.

– Kun mennään ravintolaan niin tarjoilija tuo vaan yhden laskun pöytään, vaikka oltaisi porukalla. Kyllä ne tunnistaa, hän toteaa.

Lue lisää: Lauri Markkanen asuu huikeassa pilvenpiirtäjässä Chicagossa – oma kuntosali ja uima-allas: luksuslukaalin vuokra 7000 dollaria kuukaudessa


Verna puolestaan on kuullut erikoisia olettamuksia heidän suhteestaan. Pari tapasi yläkoulussa ja rupesi seurustelemaan lukiossa. Parin onnen täydensi juuri vuoden täyttänyt Alvar-poika.

– Koska olen vegaani, niin ihmisten mielestä olen ituhippi ja ihmiset pohtivat, että miten me voidaan sopia toisillemme. Että kyllä kohta lähtee Laurilla vaimo vaihtoon! Verna naurahtaa kertoessaan kuulemistaan somekommenteista.


– Mietitään myös sitä, että miten Verna voi olla mun kanssa ammattini takia. Me lennetään kuitenkin niin paljon, Markkanen sanoo.

Markkanen kertoi STT:n haastattelussa joulukuussa 2017, että hänestä tulee piakkoin isä. Veitola sanoo kiinnittäneensä tuolloin huomiota siihen, että vauvauutisen jälkeen sosiaalisessa mediassa ilkuttiin Vernan ”varmistaneensa itselleen miljoonat”.

– Huomasin saman. Meille tuli myös tosi paljon kommenttia siitä, että olette varmaan tosi uskovaisia, koska haluatte lapsen noin nuorena. Siihen liitettiin joko uskonto tai että saisi jotenkin rahoja. Se oli outoa huomata, Verna hämmästelee.
Pariskunta kertoo ohjelmassa lukevansa toisinaan somekommentteja naureskelevan niille yhdessä. Koska pari oli niin nuori Alvarin syntyessä, monet ovat arvelleet heidän olevan uskovaisia.

– Emme ole uskovaisia, enkä minä kuulu kirkkoon, hän toteaa.

Yökylässä Maria Veitola torstaisin MTV-kanavalla klo 21.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt