Tarja Halonen ja Pentti Arajärvi hurmasivat tv-katsojat – jakoivat aviovinkkejään suorassa lähetyksessä: ”Sanon aina lapsille, että...” - Viihde - Ilta-Sanomat

Tarja Halonen ja Pentti Arajärvi hurmasivat tv-katsojat – jakoivat aviovinkkejään suorassa lähetyksessä: ”Sanon aina lapsille, että...”

Presidenttipari hurmasi yleisönsä keskiviikkona alkaneessa Vappu & Marja Live -keskusteluohjelmassa.

Julkaistu: 7.2.2019 13:07

Presidenttiparin esiintyminen Vappu & Marja Livessä kerää kiitosta sosiaalisessa mediassa.

MTV3-kanavan uudessa Vappu & Marja Live -keskusteluohjelmassa oli keskiviikkoiltana vieraana presidentti Tarja Halonen, 75, ja hänen puolisonsa professori Pentti Arajärvi, 70. Odotettuja arvovieraita haastattelivat ohjelman emännät Vappu Pimiä ja Marja Hintikka.

Halonen ja Arajärvi puhuivat haastattelussa tekemästään työstä vähemmistöjen puolesta. Lisäksi he vastasivat kysymyksiin koskien tavallista arkeaan.

Pimiää kiinnosti miten pariskunnan kiireisessä arjessa jaetaan erilaiset kotityöt.

– Selviämme aika hyvin. Kyllä mä vastaan enemmän tuosta ruokapuolesta, mutta Pentti on onneksi kaikkiruokainen, syö mitä vain, Halonen sanoi.

– Pentti taas on meidän kierrätyspuolen logistiikkavastaava. Hän aina katsoo mikä on muovia ja mikä pahvia, Halonen jatkoi.

Presidenttiparin haastattelu sai aikaan yleisössä useita naurunremakoita ja väliaplodeja. Hyväntuulinen Halonen kertoi hänen ja puolisonsa välille syntyvien kärhämien johtuvan lähes aina pienistä asioista.

– Jos minä vaikka sanon, että asia pitäisi tehdä näin, niin seuraavana päivänä ihmetellään, että milloin olen niin sanonut, Halonen ihmetteli.

– Huono kuulo on onnellisen avioliiton salaisuus, Arajärvi vastasi saaden yleisön nauramaan.

Pariskunnalta udeltiin myös, että mikä toisessa on kaikkein parasta.

– Sanon aina lapsille ja vanhemmille lapsenlapsille, että kun tapaatte sen elämänne ihastuksen, niin muistakaa, että se mihin ihastutte, niin siihen joskus vihastut, Halonen vastasi.

– Voisin yhtyä Tarjaan, joka ei sanonut, että mikä mussa on hyvää, Arajärvi sanoi naurunremakan saattelemana.

”En ole pitkään aikaan nauranut yhtä paljon”

Tv-katsojilta ei jäänyt huomaamatta Halosen ja Arajärven keskinäinen kemia ja hyväntuuliset heitot. Facebookissa avioparin esiintymistä kommentoitiin hauskaksi ja rennoksi.

– Haastattelu avasi ihan toisenlaisen kuvan heistä mikä mulla on ollut, todella hauska ja rento esiintyminen!

– Nauroin vedet silmissä. Tarjahan on oikein huumorinaisia!

– Tarja Halonen ja Pentti Arajärvi ihana pari, enpä ole pitkään aikaan nauranut yhtä paljon kuin heidän juttujaan kuunnellessa!

– Tarja ja miehensä ovat kyllä ihanaakin ihanampia ihmisiä!

– Tarjalla ja Penalla ihana huumori,jolla ylläpitävät liittoaan.

Keskustelu kävi kuumana myös Twitterissä tv-katsojien ihastellessa presidenttiparin haastattelua. Erityisesti Halosen ”motot” avioliitosta keräsivät kommentteja ilahtuneilta katsojilta.

– ”Siihen johon joskus ihastut, myös vihastut!” Fiksuja sanoja presidentti Tarja Haloselta.

– Ihanan mielettömän hauskat ja aidot ekat vieraat Tarja ja Pena. Respect Tarja Halonen, kehen ihastut, siihen myös vihastut.

– "Vastaan meillä tuosta ruokapuolesta. Onneksi Pentti on kaikkiruokainen. Pentti taas on meidän perheen kierrätysvastaava." Ihana pariskunta!

– Mihin ihastut, siihen vihastut. Ai vitsi, miten mahtava motto presidentti Tarja Haloselta!

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?