Viihde

Näyttelijä Jenni Kokander: ”Pelkään yllätyksiä”

Julkaistu:

tainola show
Näyttelijä Jenni Kokander kertoo Tainola-podcastissa turvautuvansa mieluummin tuttuun ja turvalliseen kuin uuteen ja tuntemattomaan.
– Pelkään yllätyksiä ja siksi me menemme perheemme kanssa joka kesä samaan lomakohteeseen Kreetalle ja samaan hotelliin, hän naurahtaa.

Aikoinaan Putous-ohjelmasta koko kansan suosikiksi noussut Jenni sanookin, että osa hänestä on herkkä ja avoin ihminen, mutta hänellä on oltava myös tarkat rutiinit ja elämän rytmit.

Viikon kuluttua Jenni ilmestyy valkokankaille Risto Räppääjä ja pullistelija – mitä kaikkea lomalla voi tapahtua -elokuvassa. Jälleen kerran suosittua Risto Räppääjä -leffaa odotetaan innolla ja siitä Jenni iloitsee. Hän puhuukin intohimoisesti lastenkulttuurista.

– Ipadien sijaan lapsia tulisi viedä teattereihin, sirkukseen tai elokuviin, myös urheilu on tärkeää ja partio on kerrassaan oiva paikka lapsille, Jenni sanoo.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Jennin ja hänen terapeuttina toimivan miehensä Jukan lapset Saima, 11, ja Vilho, 6, eivät ole moksiskaan äitinsä tunnettavuudesta.

– Vilho ei oikein sisäistä sitä, että minut tunnetaan. Tytär taas ei siitä välitä, Jenni kertoo ilma-akrobatiaa harrastavasta Saimasta.

Haastattelussa komediennena tunnettu Jenni Kokander sanoo mielipiteensä muun muassa metoo-liikkeestä ja puhuu kaipuustaan teatterin lavalle.

Kuuntele koko Tainola Show’n podcast alla olevasta soittimesta.Aiemmin julkaistuja Tainola Show’n podcasteja ja videoita voit kuunnella ja katsoa tästä.

Kaikki Ilta-Sanomien podcastit löytyvät osoitteesta is.fi/podcast eli täältä.