Viihde

Selviytyjät-kilpailija Vilma Bergenheim kertoo Me Naisissa saaneensa ikävää palautetta vartalostaan: ”Olenko ollut liian sinisilmäinen?”

Julkaistu:

selviytyjät
Vilma Bergenheimin Sean-puoliso kertoo Me Naisten haastattelussa tienneensä jo etukäteen, että hänen vaimonsa hoikkuus aiheuttaisi keskustelua.
Maailmalla uraa huippumallina luonut Vilma Bergenheim, 36, kilpailee Selviytyjät Suomen uudella kaudella. Hurjassa selviytymisohjelmassa laihdutaan ja kärsitään nälästä samalla, kun pitäisi suoriutua fyysisesti erittäin rankoista tehtävistä.

Nyt Vilma kertoo Selviytyjät-kokemuksestaan Me Naiset-lehden tuoreessa haastattelussa yhdessä kiekkoilijapuolisonsa Sean Bergenheimin kanssa.


Vilman aviomies Sean kertoo Me Naisille, että hän tyrmistyi nähdessään viidakosta palanneen vaimonsa.

– Järkytyin todella! Eniten olin huolissani siitä, miten Vilma kestää kaiken kirjoittelun ja kritiikin. Tiesimme jo ennen saarelle lähtöä, että Vilman hoikkuus herättää keskustelua, Sean kertoo lehdessä.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Luonnostaan hoikka Vilma kertoo yhteishaastattelussa, että hän yritti lihottaa itseään ennen ohjelmaan lähtemistä, mutta paino ei noussut kuin kaksi kiloa.

Vaikeinta Vilmalle onkin ollut kohdata Suomessa negatiivisuutta ja pessimistisyyttä.

– Olenkohan ollut koko elämäni liian sinisilmäinen? Voihan olla, että ihmiset ovat puhuneet aiemminkin selkäni takana. Ulkomuotoni arvostelu tuntuu oudolta, sillä voin hyvin ja syön terveellisesti hyvinvoinnin takia, en ulkonäköni tai hoikkuuden tavoittelun vuoksi, hän kertoo Me Naisissa.


Mallikaunotar kertoi ohjelman tiedotustilaisuudessa IS:lle, että Selviytyjät oli hänelle paljon rankempi kokemus kuin hän olisi osannut etukäteen kuvitella.

Hän häkeltyi itsekin muuttuneesta ulkomuodostaan, sillä jo luonnostaan hoikkana naisena hän oli laihtunut viidakossa entisestään.

– Järkytyin, kun näin itseni peilissä sen kisan jälkeen. Mieheni oli ihan shokissa, kun hän näki minut kotiin palatessani, Bergenheim kertoi.


Kokemus oli hänelle sekä fyysisesti että henkisesti raskas. Fyysisesti siksi, että vaikka hän oli jo valmiiksi todella hoikka, niin Selviytyjät-leirissä putosi vielä lisää kiloja.

–  Geenini ovat aina olleet sellaiset, että laihdun tosi nopeasti. Siellä leirissä laihduin ihan hirveästi. Lopulta huomasin, että hiuksianikin lähti päästä, hän sanoo.

– Onneksi kilot tulivat Suomessa takaisin, hän naurahtaa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt