Piritta Hagman paljastaa Annassa asuvansa edelleen Niklaksen kanssa – hakivat avioeroa lähes vuosi sitten: ”Ero ei ole välttämättä lopullinen”

Julkaistu:

ero
Piritta Hagman kertoo Anna-lehdessä, ettei avioeroon tuomitulla ex-parilla ole kiire muuttaa eri kattojen alle.
Juontaja, yrittäjä ja missikaunotar Piritta Hagman avautuu nykyisestä elämäntilanteestaan tuoreimmassa Anna-lehdessä.

Piritta haki keväällä 2018 avioeroa yhdessä miehensä, ex-jääkiekkoilija Niklas Hagmanin kanssa. Helsingin käräjäoikeus tuomitsi parin avioeroon joulukuussa 2018.

Piritalla ja Niklaksella on kolme yhteistä lasta: 11-vuotias Lukas, 9-vuotias Lila ja 6-vuotias Eliana.


Piritta paljastaa nyt Annassa, että he jakavat edelleen saman asunnon, sillä kumpikaan ei ole muuttanut yhteisestä kodista pois.

– Meillä kummallakaan ei ole kiire mihinkään. Tulemme todella hyvin toimeen, ja tykkäämme toisistamme yhä. Niklas on fantastinen tyyppi ja ihana mies, Piritta kertoo Annassa.

Piritta korostaa lehden haastattelussa, että eroprosessi on edelleen kesken.

– Eikä ero ole välttämättä lopullinen, hän muistuttaa.

Piritta kertoo haastattelussa käsitelleensä mennyttä ja tulevaa kaikessa rauhassa.

– Me nyt olemme tällaisia. Eroamme hyvin hitaasti. Aina en ole halunnut määritellä itsellenikään sitä, missä mennään, Piritta toteaa Annassa.


Hagmanit astelivat alttarille vuonna 2006.

Perhe asui pitkään Yhdysvalloissa, kun Niklas pelasi NHL:ssä, kunnes he palasivat Suomeen muutamia vuosia sitten. Muutama vuosi sitten Niklas lopetti kiekkouransa. Niklas nähdään tällä hetkellä Nelosella pyörivällä uudella Selviytyjät Suomi -kaudella. Hän lähti ohjelman kuvauksiin toukokuussa pian parin jättämän yhteisen avioerohakemuksen jälkeen.

Piritta kertoi viime kesänä Me Naisille elämästään avioeroprosessin keskellä. Avioeron lisäksi perheen surua lisäsi rakkaan koiran sekä lasten ukin, jääkiekkolegenda Matti Hagmanin kuolema.

– Vuosi on ollut erityisen raskas koko perheelle. Usein sanotaan, että kaikki asiat ihmisen elämässä tapahtuvat kerralla. Näin se tuntuu olevan ainakin minun kohdallani. Joskus silti ainoa vaihtoehto on päästää irti, vaikka se sattuukin, Piritta kertoi Me Naisten haastattelussa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt