”Jos kävisit muhinoimassa” – Samu Haber sai levy-yhtiöltä melkoisen ehdotuksen: halusivat laulajan kuvaavan eroottisen videon povipommin kanssa - Viihde - Ilta-Sanomat

”Jos kävisit muhinoimassa” – Samu Haber sai levy-yhtiöltä melkoisen ehdotuksen: halusivat laulajan kuvaavan eroottisen videon povipommin kanssa

Samu Haber kertoi Vappu & Marja Livessä saaneensa urallaan hyvin erikoisia ehdotuksia.

6.2.2019 21:54

Sunrise Avenuen nokkamies Samu Haber vieraili MTV3-kanavan uudessa Vappu & Marja Live -keskusteluohjelmassa. Haber kertoi talk show’n juontajille Vappu Pimiälle ja Marja Hintikalle hidastaneensa hieman tahtia viime vuonna.

– Ehkä telkkarin ja esillä olemisen halusi vähentää. Oli Vain elämää ja Voice of Germanya, omaa kiertuetta… Olin loppu, Haber sanoi.

– Se ehkä kuuluu tähän alaan, kun menee hyvin, niin tulee tarjouksia. Vähän reilu vuosi sitten oli tosi poikki. Olin nukkunut taas 2 tuntia ja menossa lennolle. Avopuoliso sanoi, että anna olla, lopeta toi touhu. Ei tossa ole mitään järkeä.

Haber on ollut hyvin vaitonainen yksityiselämästään julkisuudessa. Kuten Ilta-Sanomat on aikaisemmin kertonut, hän kihlautui viime syksynä naisystävänsä kanssa.

Lue lisää: Sunrise Avenuen Samu Haber kihloihin!

Haber sanoi Vappu & Marja Livessä, ettei hän koe tarpeelliseksi puhua yksityiselämästään julkisuudessa.

– En peittelekään näitä juttuja. Huomasin jossain vaiheessa, että jos puhuu perhejuttuja niin siinä menee fokus musiikkijutuista. Koti ja perhe on arvokas asia, ei sillä ole tarvetta mässäillä.

42-vuotias Haber kertoi, että on saanut urallaan erikoisia ehdotuksia. Sunrise Avenue -yhtyeen levy ei Haberin mukaan menestynyt odotetulla tavalla ja levy-yhtiössä olivat keksineet oivan keinon saada Haberille julkisuutta.

aikoihin levy-yhtiön tuotepäällikkö oli ehdottanut

– Levy-yhtiön tuotepäällikkö Kerstin tuli ja sanoi, että meillä olisi tällainen Annemarie Saksassa. Hän on ollut jossain Viidakon tähtöset -ohjelmassa. Jos kävisit sen kanssa muhinoimassa ja siitä voisi vuotaa vähän videomateriaalia julkisuuteen, Haber kertoi ohjelmassa.

– No kävitkö? Vappu Pimiä ja Marja Hintikka tenttasivat.

– En käynyt! Se video jäi kuvaamatta, Haber nauroi.

Haber ei kertonut tarkemmin, kuka saksalaiskaunotar mystinen Annemarie oli, mutta Saksan Viidakon tähtösissä (Ich bin ein Star - holt mich hier raus) on kilpaillut laulaja Annemarie Eilfeld.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?