Teuvo Loman kieltäytyi kommentoimasta syytettä törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä – piilotteli käräjäoikeuden vessassa ja näytti peukkua - Viihde - Ilta-Sanomat

Teuvo Loman kieltäytyi kommentoimasta syytettä törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä – piilotteli käräjäoikeuden vessassa ja näytti peukkua

Teuvo Lomaniin kohdistuvaa syytettä käsitellään parhaillaan Helsingin käräjäoikeudessa.

Teuvo Lomania syytetään törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä.­

6.2.2019 14:28

Teuvo Lomania vastaan on käräjäoikeudessa nostettu syyte törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Syyte vahvistetaan Ilta-Sanomille Helsingin käräjäoikeudesta.

Asiaa käsitellään parhaillaan oikeudessa. Alustavasti Lomanin tapauksen käsittelyyn on varattu oikeudessa kolme päivää, joista viimeisin käsittelypäivä on torstai 14. helmikuuta.

Istunnon tauon aikana, noin parinkymmenen minuutin ajan, Loman piileskeli käräjäoikeuden vessassa. Kun hän vihdoin tuli ulos wc-tiloista, hän ei kysyttäessä kommentoinut syytettä medialle sanallakaan.

Kysyttäessä tämänhetkisiä tuntemuksia Loman näytti ainoastaan peukkuaan.

Istunnon tauolla Loman näytti ainoastaan peukkua medialle.­

Asiaa käsitellään oikeudessa suljetuin ovin ja tapaukseen liittyvät asiakirjat on näin ollen myös salattu.

Ilta-Sanomien tietojen mukaan rikoksen epäillään tapahtuneen vuoden 1999 tammikuussa. Helsingin käräjäoikeuden mukaan asia on tullut vireille 6. heinäkuuta 2018.

Teuvo Loman ei kommentoinut syytettä.­

Kysymyksessä on vakava rikosepäily. Törkeän lapsen seksuaalisen hyväksikäytön rangaistushaitari on vuodesta kymmeneen vuoteen vankeutta.

Loman, 56 vuotta, on tehnyt töitä julkisuudessa vaate-, trendi- ja sisustussuunnittelijana, kampaajana, mallina ja laulajana. Hän on esiintynyt muun muassa MTV:n Pientä pintaremonttia -ohjelmassa.

Loman on tehnyt töitä myös laulajana. Hänen käsialaansa on muun muassa Helsinki City Boy -hitti.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?