Mikael Granlundin raskaana oleva avopuoliso avautuu Instagramissa lapsen nimestä – laskettu aika jo lähellä: ”Haluaisin luonnollisen synnytyksen” - Viihde - Ilta-Sanomat

Mikael Granlundin raskaana oleva avopuoliso avautuu Instagramissa lapsen nimestä – laskettu aika jo lähellä: ”Haluaisin luonnollisen synnytyksen”

Viimeisillään raskaana oleva Emmi Kainulainen paljastaa Instagramissa, että hän ja Mikael Granlund odottavat poikaa. Pienokaisen odotetaan syntyvän tulevan kuukauden aikana.

Mikael Granlundin Emmi-kihlattu avautui yllättäen Instagramissa raskaudestaan. –Alkuraskaus oli vaikea, hän kertoo.

6.2.2019 13:10

Kiekkotähti Mikael Granlund, 26, odottaa ensimmäistä lastaan puolisonsa Emmi Kainulaisen, 27, kanssa. Minnesota Wildissa NHL:ssä pelaava Granlund ja sisustusarkkitehdiksi opiskellut Kainulainen virallistivat onnensa viime syksynä menemällä kihloihin.

Viimeisillään raskaana oleva Kainulainen on julkaissut Instagram-tilillään kuvia jo kauniisti pyöristyneestä vatsastaan. Rakastunut nainen paljastaa nyt Instagraminsa Tarinoissa millaiset kuluneet kuukaudet ovat perheenlisäystä odottavalle pariskunnalle olleet.

Pienokaista odotetaan syntyväksi helmikuun lopussa tai maaliskuun alussa. Sukupuolikin on selvillä, sillä Kainulainen kertoo lapsen olevan poika.

– Alkuraskaus oli vaikea ja yrjöilin melkein kuukauden päivittäin kesällä. Loppuraskaudessa lähinnä armotonta väsymystä, mutta onneksi pystynyt tekemään kotoa käsin paljon, Kainulainen kuvailee.

– Oksensin useita kertoja päivässä ja olo oli kuin ”krapulassa”. Minulla on ollut pahoja krapuloita, mutta mikään ei ole verrattavissa siihen, hän huokaa.

Mikael Granlund Suomen jääkiekkomaajoukkueen harjoituksissa vuonna 2016.

Granlund ja Kainulainen tapasivat Helsingissä kesän 2012 alussa.

– Tänä vuonna tulee 7 vuoden kriisi, Kainulainen vitsailee Instagramissa.

Pari viettää kansainvälistä elämää Minneapolisissa, mutta Kainulainen paljastaa, että pienokainen tulee saamaan suomalaisen nimen.

– Nimi on tosin samalla kansainvälinen, mutta aiomme lausua sen suomalaisittain, hän kertoo.

Synnytys ei Kainulaista pelota, vaikka alkuraskaus olikin vaikea. Hän yrittää olla stressaamatta etukäteen asioista, joiden kulkuun ei voi vaikuttaa.

– Haluaisin luonnollisen synnytyksen, jos vain mahdollista ja jos kaikki vain sujuu hyvin, hän kertoo.

Kainulainen jakaa elämäänsä kiekkotähden kanssa avoimesti Instagramiin, ja on myös esitellyt pariskunnan upeaa kotia seuraajilleen. Tulevan pienokaisen kohdalla hän kertoo heidän kuitenkin tehneen selvän rajanvedon.

– Olemme päättäneet pitää jotkin asiat yksityisinä. Emme aio julkaista vauvan kasvoja sosiaalisessa mediassa, Kainulainen paljastaa Instagramissa.

Vaalea kaunotar myöntää, että kiireisen arjen ja tulevan lapsiperhe-elämän yhteensovittamisessa voi olla haasteita. Hän kuitenkin toivoo pystyvänsä yhdistämään työn ja perhe-elämän.

Emmi on maailmankuulun Ford Models -mallitoimiston listoilla. Omaa uraa maailmalla luova Emmi ei ole jäänyt vain kotiin istumaan vaan hän on valmistunut sisustusarkkitehdiksi ja hän on lifestyle-verkkosivun luova johtaja.

– Tällä hetkellä helppo huudella, että hyvin pystyn, mutta eihän mulla oo hajuakaan kuinka kaikki alkaa sujumaan pienen kanssa ja kuinka paljon elämä muuttuu, hän pohtii Instagramissa.

Nyt perhe keskittyy toivottamaan pienokaisen tervetulleeksi maailmaan.

– Toivottavasti 10 vuoden päästä olemme onnellinen ja terve perhe, ja minulla on nousukiitoinen ura, Kainulainen toivoo.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?