Sanna Stellan, 44, on raskaana! Odottaa ensimmäistä yhteistä lasta uuden rakkaansa kanssa - Viihde - Ilta-Sanomat

Sanna Stellan, 44, on raskaana! Odottaa ensimmäistä yhteistä lasta uuden rakkaansa kanssa

Näyttelijä Sanna Stellan kertoo Anna-lehdessä odottavansa neljättä lastaan. Hänelle ja nykyiselle aviomiehelle lapsi on ensimmäinen yhteinen.

Näyttelijä Sanna Stellan odottaa neljättä lastaan.­

6.2.2019 12:04

Useista suomalaisista sarjoista tuttu näyttelijä Sanna Stellan on raskaana. 44-vuotias Stellan kertoo asiasta Anna-lehden tuoreessa haastattelussa.

Stellan vahvistaa asiantilan myös Ilta-Sanomille:

– Totta on, näyttelijä viestittää.

Tuleva pienokainen on Stellanin ja hänen uuden aviomiehensä Timo Suomen ensimmäinen yhteinen lapsi. Aiemmasta liitostaan Stellanilla on 9-, 6- ja 3-vuotiaat lapset.

Hän kertoo pienokaisen syntyvän keväällä.

– Tämä alkaa mennä jo rutiinilla. Meillehän tarvitaan tila-auto, että päästään kaikki yhdessä liikkeelle, Sanna kommentoi ilouutista Annalle.

Stellan ilmoitti elokuussa 2017 julkaisemassaan Facebook-päivityksessä eronneensa miehestään äänisuunnittelija Micke Nyströmistä. Vuonna 2003 tavannut pari ehti olla naimisissa kymmenen vuotta ja saada kolme lasta.

Stellan esitteli uuden rakkautensa Instagramissa kesäkuussa 2018 julkaisemalla hänestä tunnelmallisen kuvan. Suomi on työskennellyt tuottajana, käsikirjoittajana ja ohjaajajana. Hän on työskennellyt muun muassa Yleisradiossa ja Tampere-talon ohjelmapäällikkönä.

Siskonpeti pokkasi Kultainen Venla -palkinnon vuonna 2015. Kuvassa Siskonpeti-ohjelman tiimi Pirjo Heikkilä, Krisse Salminen, Sanna Stellan ja Niina Lahtinen.­

Stellan kertoi lokakuussa 2017 Me Naiset -lehden haastattelussa olevansa rakastunut nainen. Tuolloin Stellan ei vielä kertonut kumppaninsa henkilöllisyyttä.

– Ajattelen, ettei kaikkea elämässä voi selittää tieteellä, eikä varsinkaan sitä, miksi jotkut ihmiset saatetaan yhteen. Juuri nyt olen tosi onnellinen, sillä olen tavannut uuden miehen ja olen rakastunut, Stellan kertoi tuolloin Me Naiset -lehdelle.

Stellan on näytellyt useissa suomalaisissa tv-sarjoissa ja elokuvissa. Hänet muistetaan muun muassa Siskonpeti-komedisarjasta ja sairaalasarja Sykkeen uudelta kaudelta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?