Viihde

Lola Odusoga nosti esiin seikan Selviytyjistä, joka paljastui hänelle vasta kotisohvalla: ”Jos tekee pahaa, niin älä katso”

Julkaistu:

Lola Odusoga kommentoi ulkonäköään Selviytyjissä.
Julkkiksista koostuva Selviytyjät Suomi -ohjelma alkoi viime sunnuntaina. Yksi mukaan lähteneistä kisaajista on entinen Miss Suomi ja juontaja Lola Odusoga.

Kilpailijat saavat käytännössä ottaa mukaan saarelle vain yllään olevat vaatteet, joten asuvalintojen tulee olla hyvin käytännöllisiä.


Nyt Lola kirjoittaa Instagram-tilillään saaneensa kommentteja ulkonäöstään ohjelmassa. Samaan hengenvetoon hän kertoo, ettei hän voisi vähää välittää saamastaan ulkonäköpalautteesta.

Kirjoituksen yhteydessä julkaisemassaan kuvassa Lola poseeraa punaisessa urheilutopissa, joka hänellä oli myös saarella.
– Hei ihmiset, löytyi telsussa nähty toppi vaatehuoneesta! Mut se ei oo nyt pääasia. Pääasia on mun ilme ja prosenttimäärä siihen, kuinka paljon mua kiinnostaa se, että sä et ehkä tykkää siitä miltä mä näytän viidakossa, Lola aloittaa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Jos tekee niin pahaa, niin älä katso.


Lolan mukaan monille voi tulla yllätyksenä, että Selviytyjiin ei hänen mielestään mennä näyttämään hyvältä. Ex-missin mukaan tämän vuoksi monet eivät lähde ohjelmaan kysyttäessäkään.

– Silloin kun mä teidän mittakaavassa näytin hyvältä, eli ilmeisesti sitten 18-vuotiaana, voin kertoo ettei mua ois saanut tuonne kukaan. Ei riittänyt uskallus, henkinen kantti, itsevarmuus eikä itsetunto, Lola täräyttää.


Lolan mukaan epäedulliset kuvakulmat ja paljas pinta kuuluu ohjelman formaattiin.

– Mutta pääasiahan onkin ilmeisesti se, miltä me teidän silmiin näytetään, eikä se miten me oman kehomme ja ajatustemme kanssa voidaan. Aikamoisia paineita ja ajatusmalleja asetatte nyky-yhteiskunnan kasvavalle ja itseään etsivälle tätäkin ohjelmaa katsovalle nuorisolle, hän pohtii.

Odusogan kilpakumppanit kuvailivat aloitusjaksossa yhdeksi kisan kovimmaksi pelaajaksi.

Lola sanoi IS:lle aiemmin, että hänen käytöksensä voi yllättää. Hän lähti saarelle nimenomaan pelaamaan. Lola oli tietoinen hyvin monista erilaisista strategioista ja käänteistä, jotka saattavat minkäkin strategian romuttaa.

– Päätin, että kun lähden mukaan, minun on ehdittävä katsoa etukäteen kaikki Selviytyjät-kaudet, ja nähdä kaikki mahdolliset juonenkäänteet, mahdollisimman monta tehtävää ja myös, mitä kaikkia ötökkäkohtaamisia on ollut ohjelman historian aikana, Lola sanoo.

– Suurin haasteeni saarella olikin pitää salassa se, että tiedän niin paljon. Tässä ohjelmassa kyse on ennen kaikkea siitä, miten hyvin osaat pelata.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt