Matti Nykäsen Eveliina-tytär rikkoi hiljaisuuden – julkaisi koskettavan kirjoituksen isänsä kuoleman jälkeen - Viihde - Ilta-Sanomat

Matti Nykäsen Eveliina-tytär rikkoi hiljaisuuden – julkaisi koskettavan kirjoituksen isänsä kuoleman jälkeen

Matti Nykänen kuoli sunnuntain ja maanantain välisenä yönä. Hänellä oli kolme lasta.

5.2.2019 14:36

Matti Nykäsen kuolema järkytti maanantaina koko Suomen kansaa. Ystävät, kollegat ja fanit ovat muistelleet. Anoppi raotti salaisuuden verhoa mäkikotkan viime hetkistä, mutta Nykäsen lapset ovat vaienneet isänsä kuolemasta.

Nyt Nykäsen Eveliina-tytär on julkaissut Instagramissa otteen Krista Siegfridsin kappaleesta Can You See Me. Eveliina on Nykäsen toinen lapsi avioliitosta Pia Hynnisen kanssa. Nykänen ja Hynninen olivat naimisissa vuosina 1989–1991. Julkaisusta uutisoi ensimmäisenä Seiska.

”I wonder where you are

hope it’s not too far

I wish I could see that you're ok”, julkaisussa lukee.

”Mietin missä olet. Toivottavasti et ole liian kaukana. Toivon, että voisin nähdä sinun voivan hyvin”, sanat kääntyvät suomeksi.

Siegfridsin oma isä kuoli sydänkohtaukseen laulajan ollessa vain 15-vuotias. Hän kirjoitti vuonna 2013 ilmestyneen kappaleen isänsä muistolle.

Voit kuunnella kappaleen alla.

Nykänen oli elämänsä aikana kuudesti naimisissa viiden eri puolison kanssa. Lapsia Nykäsellä on kahdesta aiemmasta liitosta kaksi: poika ja tytär. Lisäksi hänellä on yksi tytär näiden suhteiden ulkopuolelta.

Eveliina on Matin ja Pia Hynnisen tytär.­

Nykänen kertoi juuri ennen kuolemaansa yrittäneensä saada vanhempien kautta kontaktia lapsenlapsiinsa. Nelinkertainen olympiavoittaja vietti takavuosina poikkeuksellisen värikästä julkisuuselämää. Kun liiallinen alkoholin käyttö oli säännöllistä, kohuotsikoita riitti. Ikävyydet olivat arkipäivää.

– En syytä lapsenlapsieni vanhempia mistään, en missään nimessä. Ymmärrän, että takavuosien raikulielämäni mietityttää ihmisiä siellä täällä. Mutta vaikka kaikenlaista on sattunut ja tapahtunut, pohjimmiltani olen hyvä ihminen. Nykänen pohti.

– Lapsenlapsieni lisäksi kaipaan omia lapsiani. Välillä on oikein itkettänyt, kun olen tuntenut suurta ikävää esimerkiksi poikaani kohtaan. Toivon kaikille lapsilleni ja lapsenlapsilleni pelkästään hyvää, hän summasi.

Jutun otsikon muotoa muutettu 5.2.2019 klo 16.16.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?