Muumilaaksosta paljastui yllättävä sukulaisuussuhde – somessa alkoi heti hillitön kuhina: ”En suostu uskomaan!” - Viihde - Ilta-Sanomat

Muumilaaksosta paljastui yllättävä sukulaisuussuhde – somessa alkoi heti hillitön kuhina: ”En suostu uskomaan!”

Pikku Myyn ja Nuuskamuikkusen yllättävä sukulaisuussuhde aiheutti Twitterissä tyrmistyneitä reaktioita.

5.2.2019 7:05

Kukapa suomalainen ei tuntisi Muumeja? Rakastettu ja legendaarinen lastenohjelma on ollut iso osa meidän monen lapsuutta.

Muumien äiti Tove Jansson päästi mielikuvituksensa valloilleen luodessaan Muumilaaksonsa täyteen erilaisia asukkaita ja seikkailuja, joista lapset ympäri maailmaa ovat pääsevät edelleen nauttimaan niin kirjojen kuin televisionkin kautta. Voisi kuvitella, että kaikkien tuntemat muumihahmot ja heidän elämäntarinansa olisivat jo melko tuttuja, mutta nyt Muumilaaksosta on paljastunut monia yllättänyt seikka.

Mymmeli nuoremman, Pikku Myyn ja Nuuskamuikkusen äiti on nimeltään Mymmeli (vanhempi) joka esiintyy Muumipapan urotyöt -kirjassa.

Sosiaalisessa mediassa nimittäin kiinnitettiin huomiota Muumien virallisten kotisivujen blogissa esiteltyyn sukupuuhun. Blogissa selvitetään, että Mymmeli nuoremman, Pikku Myyn ja Nuuskamuikkusen äiti on nimeltään Mymmeli (vanhempi) joka esiintyy Muumipapan urotyöt -kirjassa.

Pikku Myy on todella Nuuskamuikkusen sisarpuoli. Kaiken lisäksi Nuuskamuikkunen on Pikku Myyn pikkuvelipuoli, sillä Pikku Myy on Nuuskamuikkusta vanhempi. Heillä on kuitenkin eri isä.

Ikään kuin sivuseikkana ilmoitettu sukulaisuussuhde sai sosiaalisen median välittömästi sekaisin.

– Ehdin melkein 21v ikään ennen kuin kuulin että Nuuskamuikkunen on Pikku Myyn veli!!!!! Oon syvästi järkyttynyt ja elänyt valheessa! keskustelunaloitus kuului.

Twitter-päivitykseen kerääntyneistä lukuisista kommenteista päätellen muumifanit teineistä ikäihmisiin yllättyivät tajutessaan lapsuutensa suosikkiohjelman sukulaisuussuhteiden todellisen laidan.

– En ole koskaan kuullutkaan tästä!

– Fake news! En suostu uskomaan!

– Ei ei ei. Nyt on artikkelin kirjoittaja napsinut Muumipapan taikasieniä Toven 60-70-luvun stripeistä. Ei voi pitää paikkaansa.

– Mie olen päälle nelkyt, kun sama totuus läppäisee kasvoihin. Maailma ei ole enää entisensä!

– Tämä tuli mullekin aivan puskista. Siis mitä ihmettä, onko tuo muka totta?

– Tämän kanssa on nyt sitten elettävä.

Joukkoon mahtui myös muutama todellinen Muumi-tietäjä, jolle tieto Pikku Myyn ja Nuuskamuikkusen veljeydestä ei tullut yllätyksenä.

– Siis miten ette tienneet?

– Kai myös tiesit, että Mörkö on nainen?

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?