Saara Aalto kaatui vaarallisesti vain sekunteja ennen Dancing On Ice -esitystään ja satutti päänsä – mykisti silti tuomariston ”nukkena”

Julkaistu:

dancing on ice
Saara Aalto luisteli sunnuntai-iltana Britannian Dancing On Ice -kisassa yhdessä Hamish Garamin kanssa.
Saara Aalto lipui sunnuntaina jälleen jäälle Britannian Dancing On Ice -sarjassa. Aalto kilpailee ITV-kanavan esittämässä ohjelmassa yhdessä Hamish Garamin kanssa.

Tällä viikolla sarjassa on Fairytale-teema, jossa ammennetaan inspiraatiota satuhahmoista. Aallon esityksessä kuultiin Britannialle vuonna 1967 euroviisuvoiton tuonut Puppet on a String -kappale.

Aalto oli napannut esitykseensä vaikutteita rakastetusta Pinokkio-sadusta ja hän porhalsikin jäälle nukeksi maskeerattuna. Aallon esiintymisasuun kuului siniset minishortsit, toppi ja näyttävä kampaus. Hänen kasvonsa oli meikattu muistuttamaan puusta veistettyä Pinokkio-nukkea.

Aallon esityksessä hän ja Garam oli aluksi sidottu katosta roikkuviin kuminauhoihin, joissa he sätkivät sätkynukkejen tapaan.


Myöhemmin esitys muuttui meneväksi luisteluksi, jossa Garam muun muassa kiepautti Aallon ylösalaisin. Teatraalinen show sisälsi myös vaativan noston, jossa Garam kieputti suomalaislaulajaa päänsä yläpuolella ilman käsiä.

Aallon esitys keräsi tuomaristolta huippupisteet. Tuomarit antoivat hänelle yhteensä 33,5 pistettä, jolla Aalto kiilasi kärkisijoille. Aalto häkeltyi täysin kuultuaan pisteensä.

– Mitä juuri tapahtui? hän kiljui.

– Teemme niin paljon töitä tällä viikolla, Aalto jatkoi.

Heti tuomaripisteiden jälkeen ohjelman juontaja paljasti, että vain sekunteja ennen esitystään Aalto kaatui ja löi päänsä vaarallisesti. Laulajalta tiedusteltiinkin, oliko hän kunnossa.

– En tiedä, toivottavasti. Tämä puoli päästäni on kuuma ja sykkivä, Aalto kertoi painaen toista puolta päästään hieman järkyttyneen oloisena.


Tuomaristolla oli Aallolle pelkästään hyvää sanottavaa. He hehkuttivat esitystä estoitta ja kehuivat sitä jopa ohjelman parhaana.

– Lyö pääsi joka viikko, jooko? Tuo oli uskomatonta! Kaikki tuossa oli parasta. Tämä oli paras esitys, jonka olen tähän mennessä nähnyt Dancing on Ice -kilpailussa, tuomaristo hehkutti ja jatkoi:

– Jopa helikopterinosto, joka voi olla kömpelö, näytti tänään upealta.

– Sinussa parasta on se, miten liikut ja esiinnyt. Olet niin omistautunut ja teet kaiken pikkutarkasti.

Aallon jatko kisassa ratkeaa tuomarien ja yleisöäänien perusteella. Pelkät hyvät tuomaripisteet eivät riitä, vaan ääniä on saatava myös brittiyleisöltä.

Viime viikolla Aalto joutui kilpailussa pudotusuhan alle, mutta selvitti lopulta tiensä jatkoon. Hän kertoi IS:lle tällä viikolla, että on luottavainen jatkopaikkansa suhteen menevän ja teatraalisen show’nsa vuoksi.

– Uskon, että yleisö tykkää siitä. Ja jos ei mene ja joudun taas pudotusuhan alle, luistelemme taas henkemme edestä ja katsomme, miten käy, hän sanoo luottavaisena.

Aallon jatko kisassa oli tällä viikolla vaakalaudalla, sillä hän satutti nilkkansa keskiviikkona harjoituksissa.

– Ihan joka paikkaan sattuu ja tuntuu ihan hirveältä. Tällä viikolla mulla meni nilkka keskiviikkona ja ajattelin, että ei tästä tule yhtään mitään ja nyt minä luovutan. Että en vain jaksa enää, Aalto kertoi IS:lle.

Aalto paljasti myös, että vaikka kilpailu näyttää tv:ssä helpolta ja kauniilta, on se kulissien takana kaikkea muuta. Kilpailijat ovat harjoitelleet luistelua kuukausitolkulla useita tunteja päivässä ja se on kaikille fyysisesti erittäin raskasta.

– Tämä on raskainta, mitä olen ikinä elämässäni tehnyt. Minusta tuntuu joka ilta, että en jaksa seuraavaa päivää enää, mutta silti sitä uudella sisulla lähtee aina uuteen aamuun ja siitä selviää.
Britannian Dancing on Ice -ohjelmaa esittää Suomen tv:ssä Jim-kanava sunnuntaisin. Jaksot nähdään Suomessa viikon viiveellä brittien alkuperäisesityksestä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt