Kimmo Vehviläisen nuori seuralainen käänsi päitä Emma-gaalassa – kaunotar paljastui suosikkijuontajan 18-vuotiaaksi Wilma-tyttäreksi

Julkaistu:

emma-gaala
Radiojuontaja Kimmo Vehviläinen saapui Emma-gaalaan yhdessä tyttärensä kanssa.
Lauantaina Helsingin Hartwall-areenalla juhlittiin näyttävästi suomalaista musiikkia Emma-gaalan merkeissä. Gaalaillan aikana kuultiin musiikkiesityksiä eturivin tähdiltä ja jaettiin palkintoja viime vuoden menestyneimmille artisteille ja musiikkimaailman taustavaikuttajille.

Gaalassa nähtiin runsaasti tähtiloistoa, kun eturivin artistit, tv-tähdet ja juontajat poseerasivat punaisella matolla. Paikalla oli myös Radio Aallon suosikkijuontaja Kimmo Vehviläinen. 47-vuotias Vehviläinen jakoi gaalassa Vuoden musiikkivideo -palkinnon yhdessä Juuso Mäkilähteen ja Jekku Berglundin kanssa. Voiton kategoriassa vei Mikael Gabrielin, Elastisen ja Pyhimyksen Kivi Sakset Seteli -kappaleen video.

Palkinnon voittajille ojentaneen Vehviläisen seurassa gaalassa nähtiin nuori kaunotar, joka käänsi päitä upeassa, mustassa iltapuvussaan. Pitkähihaisen puvun kaulusta koristivat timantit ja asun kruunasi elegantti nuttura sekä punainen huulipuna. Mystinen kaunotar poseerasi kameroille punaisella matolla Vehviläisen rinnalla.


Radio Aalto julkaisi illan gaalahumusta Instagram-tilillään kuvan, jossa poseeraa Vehviläisen ja tämän seuralaisen lisäksi kanavan tähtijuontajia. Kuvassa ovat Hanna Kinnunen, Jari Peltola, Suvi Hartlin ja Jarkko Valtee. Kuvatekstistä selviää, että Vehviläisen nuori seuralainen on itseasiassa hänen 18-vuotias Wilma-tyttärensä.
Wilman oman Instagram-sivun tarinoista selviää, että hänen iltapukuaan koristanut timanttikaulus on huippusuunnittelija Mert Otsamon käsialaa.

Vehviläisellä on hiljattain täysi-ikäistyneen Wilman lisäksi myös toinen tytär, 15-vuotias Peppi. Radiojuontaja puhui tyttäristään viime vuonna Anna-lehden haastattelussa.

– Tyttäret ovat huomaamattani kasvaneet nuoriksi naisiksi. Sitä ajatellessani minut valtaa haikeus. Kuopusta kutsun yhä joskus iskän pikku muruksi, mikä ärsyttää häntä suunnattomasti. Yritän sitkeästi pitää yllä mielikuvaa ajasta, jolloin he vielä halusivat syliini, Vehviläinen kertoi Annalle.


Vehviläinen on eronnut lastensa äidistä, mutta tapaa tyttäriään säännöllisesti.

– Tytöt asuvat nykyään luonani kaksi viikkoa kuukaudesta. Yritän ottaa tästä vaiheesta kaiken irti, sillä kohta he lähtevät omilleen. Vielä on onneksi hetkiä, jolloin he tarvitsevat minua. Näiltä kahdelta kaipaan eniten sitä tunnetta, että olen heille tärkeä, hän kertoi Annan haastattelussa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt