Chisu räväytti punaisella matolla mykistävässä päähineessä – mietti kaksi kertaa, voiko todella pukea sen päälleen - Viihde - Ilta-Sanomat

Chisu räväytti punaisella matolla mykistävässä päähineessä – mietti kaksi kertaa, voiko todella pukea sen päälleen

Chisu saapui Emma-gaalaan shampanjan värisessä haalarissa ja ylväässä päähineessä.

Chisun asun kruunasi kimalteleva päähine.­

2.2.2019 18:55

Pitkään tauolla ollut laulajatähti Chisu pelmahti Emma-gaalan punaiselle matolle äärimmäisen näyttävässä ja kimaltavassa päähineessä. Asuna laulajalla oli nuden värinen housupuku.

– Ajattelin, että kun shampanjaa juon, menee värit yksiin. Nämä on tällaisia mun omia löytöjä. Kengät on Ninasista. Ne oli mulla täällä viimeksikin päällä eli uusiokäyttö kunniaan, Chisu kertoi IS:lle.

Laulaja paljasti, että tilasi asunsa kruunanneen, kimaltelevilla timanteilla koristellun päähineen netistä.

– Olen niin ankea, että tilasin tämän päähineen netistä. Haalarin toin Los Angelesista.

Chisun haalari oli hankittu Los Angelesista ja päähine tilattu netistä.­

Chisu kertoi rakastavansa kaikenlaisia päähineitä ja halusi siksi pukea sellaisen myös Emma-gaalaan.

– Olen aina ihaillut tosi paljon päähineitä. Mun mielestä se on upean näköistä ja kaunista, ja miksei me koristeltaisi arvokkainta osaamme? hän selitti.

Laulaja myönsi, että mietti kuitenkin kaksi kertaa, viitsisikö pukea huomion varastavan asusteen punaiselle matolle. Lopulta hän kuitenkin päätti laittaa sen.

– Koko vuosi on ollut sellaista, että teen asiat juuri niin kuin koen, että olisi siistiä ja haluan unohtaa sen, mitä muut ajattelevat. Onhan tämä vähän tällainen, mutta hei nyt juhlitaan! Chisu totesi.

Chisu palaa hiljalleen tauolta ja julkaisee pian uutta musiikkia.­

Chisu on elänyt pitkään hiljaiseloa eikä ole julkaissut uutta musiikkia vuosiin. Nyt artistilta kuullaan pitkän tauon jälkeen uutta musiikkia, sillä hänen kappaleensa on mukana uudessa Muumilaakso-sarjassa.

Laulajalta on tulossa myös uutta, omaa musiikkia maaliskuussa. Chisu lupailee, että tiedossa on urbaanimpaa soundia, jossa on vaikutteita äänisuunnittelusta ja hiphopista.

– Mulla on nyt sellainen olo, että aloitan ihan alusta. Valokeila ei ole ollut minussa, niin ollut rauhaa ja aikaa tehdä yksin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?