Jussi Heikelä julkaisi harvinaisen yhteiskuvan Jenni Alexandrovan kanssa – pari matkusti romanttiselle lomalle New Yorkiin

Julkaistu:

lomamatka
Juontajapari nautti talvisessa New Yorkissa maailmankuuluista nähtävyyksistä ja aurinkoisesta säästä.
Juontajapariskunta Jussi Heikelä ja Jenni Alexandrova ovat pitäneet yhtä jo useiden vuosien ajan, mutta julkaisseet vain hyvin harvoin yhteiskuvia sosiaalisessa mediassa.

Alun perin työn merkeissä tutustunut pari on pitänyt julkisuudessa muutenkin matalaa profiilia suhteessaan. Heidät on silloin tällöin nähty yhdessä punaisilla matoilla, mutta esimerkiksi Instagramissa he eivät juuri julkaise kuvia toisistaan.

Nyt Heikelä on kuitenkin tehnyt poikkeuksen parin somekäytäntöön ja julkaissut kuvan yhdessä Alexandrovan kanssa. Heikelä julkaisi torstaina Instagram-tilillään parista iloisen lomapotretin aurinkoisesta New Yorkista.

Yhdysvalloissa lomaileva juontajapari poseeraa kuvassa aurinkolasit silmillään. Heikelä on merkinnyt otokseen Alexandrovan, joka on sonnustautunut talviseen New Yorkiin muodikkaaseen karvahattuun.
– Kiitos New York, olit todella jees, Heikelä toteaa kuvatekstissä.

Aiemmin tällä viikolla Heikelä julkaisi kuvia muun muassa New Yorkin maailmankuulusta keskuspuistosta, Rockefeller Centerin katolta sekä Brooklyn Bridgelta.
Myös Alexandrova on julkaissut ahkerasti kuvia parin lemmenlomalta. Hän kertoi Instagramissa, että pariskunta on muun muassa syönyt hyvin, käynyt musikaalissa ja ihmetellyt New Yorkin sykettä. Matkaan on kuulunut myös italialaista ruokaa ja hyvää viiniä.

Alexandrovalla on matkan aikana ollut myös oma ”Sinkkuelämää”-hetkensä New Yorkin ikonisten katujen varrella.
Pariskunta julkisti suhteensa syksyllä 2015. Alexandrova kertoi viime vuonna IS:lle, että hän ja Heikelä pitävät tietoisesti matalaa profiilia parisuhteestaan.

– Haluan sen pitää itselläni. Tiedän, että se ehkä kiinnostaa, mutta toisaalta se ei kuulu muille, hän totesi.

Alexandrova paljasti myös, ettei hänen ja Heikelän suhteensa ollut kyse rakkaudesta ensisilmäyksellä. He työskentelivät pitkään yhdessä, mutta kaksikon välit lämpenivät vasta, kun Alexandrova oli siirtynyt parin yhteisestä radio-ohjelmasta muihin tehtäviin.

– Olemme tulleet aina hyvin toimeen ja siitä se ehkä lähti. Mutta ei se ollut rakkautta ensisilmäyksellä.

Pari elää nykyään uusperhearkea, sillä Heikelällä on kaksi poikaa aiemmasta suhteestaan ja Alexandrovalla yksi alakouluikäinen poika.


Alexandrova ja Heikelä juonsivat Radio Rockin Korporaatiota yhdessä Aki Linnanahteen kanssa vuosina 2007–2009. Nykyään Alexandrova juontaa Radio Aallon iltapäivää. Lisäksi hän kirjoittaa suosittua blogia ja hänellä on reilut 38 000 seuraajaa Instagramissa.

Jussi Heikelä puolestaan on nähty viime aikoina televisiossa Järjen jättiläinen, Sääntö-Suomi ja Heikelä syndrooma -ohjelmissa.