Idols-tähti julkaisi nuoruuskuvan itsestään ja herttuatar Meghanista – fanit ajautuivat heti kahakkaan: ”Onko tämä joku kostoisku?” - Viihde - Ilta-Sanomat

Idols-tähti julkaisi nuoruuskuvan itsestään ja herttuatar Meghanista – fanit ajautuivat heti kahakkaan: ”Onko tämä joku kostoisku?”

Musikaalitähti Katharine McPhee julkaisi yllättäen yhteiskuvan itsestään ja herttuatar Meghanista.

Herttuatar Meghan hymyilee leveästi Katharine McPheen julkaisemassa nuoruuskuvassa. Ei aikaakaan, kun mielipiteet kuvasta jakautuivat kahtia.­

1.2.2019 14:15

Laulaja ja näyttelijä Katharine McPhee nousi julkisuuteen American Idolin viidenneltä kaudelta, jossa hän sijoittui toiseksi. Sittemmin 34-vuotias kaunotar on kunnostautunut sekä tv:ssä että laululavoilla.

Nyt McPhee yllätti julkaisemalla vuosikausien takaisen otoksen hänestä ja herttuatar Meghanista. Herttuatar loi uraa viihdemaailmassa ennen siirtymistään brittihovin jäseneksi.

– Meghan ja minä esiinnyimme yhdessä musikaaleissa, kun olimme lapsia. Hänestä tuli Sussexin herttuatar, ja minusta West End -tähti. Sama asia, jos minulta kysytään, McPhee naureskelee.

Iso-Britannian musikaali- ja teatterimaailma on tiiviisti keskittynyt Lontoossa West Endin kuuluisalle alueelle, jossa McPhee on tehnyt uraa myös musikaalitähtenä.

Herttuattaren (kuvassa vasemmalla) ja McPheen nykyisistä väleistä ei ole tietoa, mutta ainakin aikoinaan he ovat työskennelleet tiiviisti yhdessä.

Faneja McPheen jakama vuosikausien takainen yhteiskuva ilahdutti suunnattomasti.

– Tämä on hienoin kuva, jonka olet koskaan jakanut! fanit ilakoivat.

Musikaalitähtenäkin uraansa luonut Katharine McPhee julkaisi vuosien takaisen yhteiskuvan herttuattaren kanssa.­

Kehukommenteista huolimatta fanien mielipiteet näyttivät jakautuvan melko kahtia. Moni kiinnitti huomionsa kuvassa leveästi hymyilevään herttuattareen, ja kommenttikenttään alkoi ilmestyä toinen toisensa perään herttuattaren ulkonäköä arvostelevia kommentteja.

– Meghanin ulkonäkö ainakin on muuttunut.

– Toivoisin, että nuoret tytöt, jotka katsovat häntä ylöspäin, eivät uskoisi kaiken olevan totta. Hänen nenänsä on ainakin ihan erilainen ja leikattu.

– Tämä ei ole imarteleva kuva, ja tiedät sen itsekin.

– Katharine ei ollut edes Meghanin häissä. Onko tämä kuva vain joku kostoisku?

Osa kommentoijista ryhtyi puolustamaan herttuatarta ja muistutti, että Meghanin erilainen ulkonäkö voi johtua siitä, että hän on kuvassa todennäköisesti teatterimeikit ja rooliasu yllään.

– Meghan on aina ollut upea! kommenteissa puolustettiin.

– Miksi hän olisi muokannut nenäänsä? Hänhän juuri kiitti muutama vuosi sitten isäänsä ”Markle-nenästä”, eräs muistutti.

Kuva nuoresta Meghanista sai aikaan kommenttitulvan.­

Pukumiehet-sarjassa Rachel Zanea näytellyt Meghan luopui urastaan löydettyään elämänsä rakkauden brittiläisestä prinssi Harrysta. Sen sijaan McPhee on jatkanut uransa luomista ja näytellyt jo usean vuoden ajan pääroolia sarjassa Scorpion.

Herttuattaren ja prinssi Harryn esikoisen odotetaan syntyvän kevään aikana. Tarkkaa aikaa tai vauvan sukupuolta ei ole vielä kerrottu julkisuuteen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?