Iina Kuustonen ja Sebastian Rejman saivat tyttövauvan!

Perheen onni on täydentynyt toisella pienokaisella.

Iina Kuustosen ja Sebastian Rejmanin perheeseen syntyi toinen lapsi.

Suosittu näyttelijä Iina Kuustonen vahvisti Ilta-Sanomille, että hän ja hänen miehensä, näyttelijä ja muusikko Sebastian Rejman ovat saaneet toisen lapsen.

– Kiitos onnitteluista. Olemme saaneet tyttövauvan, Iina Kuustonen vahvisti Ilta-Sanomille varhain perjantaiaamuna.

Pariskunnan ensimmäinen lapsi, poika, syntyi syyskuussa 2016. Tuolloin Iina piti myös lain salliman äitiysloman.

– Suomella on kyllä upea systeemi. Olemme Suomessa kaikin puolin etuoikeutettuja, että saamme kasvattaa lapsemme Suomessa ja että he saavat kasvaa Suomessa, hän kiitteli IS:n haastattelussa joulukuussa mahdollisuutta äitiyslomaan.

Pariskunta osallistui Jannan ja Junon häihin vuonna 2015.

Kun molemmat vanhemmat ovat töissä ja vielä freelance-näyttelijöitä, niin se tuo arkielämään omat haasteensa. Iina kuitenkin painotti IS-haastattelussa, että lasten ja töiden yhdistäminen on järjestelykysymys.

– Oman lapsen syntymä on tuonut myös vastuuta. Me emme voi paeta vastuuta ja meidän on elettävä omien arvojemme mukaan, hän sanoi.

Pariskunnan lastenhoidossa toki auttavat samassa rapussa alakerrassa asuva Minka-sisko ja kadun toisella puolella asuva äiti.

Iinalle on töitä ollut tarjolla jopa niin, että hän on joihinkin joutunut sanomaan ei. Tosin suosio on myös tunout mukanaan sen edun, että voi valita, mitä rooleja ottaa vastaan.

– Tosin lapsen syntymä on tuonut elämään vaiheen, ettei oikein raaskisi olla pois kotoa, hän mietti.

Näyttelijä Iina Kuustonen ja Sebastian Rejman Äidin toive-elokuvan kutsuvierasensi-illassa vuonna 2015

Vuonna 2011 Teatterikorkeakoulusta valmistunut Iina Kuustonen, 34, on tuttu näky lukuisista tv-ohjelmista ja -sarjoista sekä elokuvista. Nyt hän tähdittää Hannu Salosen ohjaamaa suomalais-saksalaista rikosdraamasarjaa, jossa hän näyttelee suomalaispoliisia (Nina Kautsalo). Elisa Viihteessä nähtävän sarjan rooli kirjoitettiin alunperin nimenomaan Iinalle.

Ivalo-sarjan lisäksi hän näyttelee Syke-sarjassa yhdessä miehensä kanssa. Sebastian Reiman edustaa maatamme myös Euroviisuissa Daruden kanssa.

Iina sanoi IS-haastattelussa, että vaikka töitä riittää, hän aikoo pitää jälleen äitiysloman. Tosin hän sanoi, että syksyksi on luvassa pari projektia.

– Äitiys tulee ensin. Äitiys läpivalaisi elämäni ja kirkasti, miten haluan sitä elää. Voin hyvin, kun minulla on tarpeeksi aikaa kaikelle - perheelle ja mielenkiintoisille töille.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?