Anna: Kari ”Hissu” Hietalahti ei uskalla mennä naimisiin Minni-puolisonsa kanssa – taustalla erikoinen syy

Julkaistu:

näyttelijä
Kari Hietalahdella ei ole kiirettä naimisiin, vaikka liitto avovaimon kanssa on kestänyt yli 30 vuotta.
Näyttelijä Kari ”Hissu” Hietalahti ponnahti suuren yleisön tietoisuuteen vuonna 1994 huippusuositusta Vintiöt-sketsisarjasta.

Vintiöiden jälkeen Hietalahti on tullut yleisölle tutuksi niin komedian kuin draamankin puolella. 2012 Hietalahti palkittiin parhaan miesnäyttelijän Venlalla roolistaan Roba-tv-sarjassa.

Avovaimonsa Minnin kanssa näyttelijä on pitänyt yhtä jo yli 30 vuotta. Hietalahti kertoo Anna-lehdelle tavanneensa Minnin (Minna Härkönen) kouluaikana Savonlinnassa.


Pitkästä parisuhteesta huolimatta he eivät ole menneet naimisiin, eivätkä häät ole ainakaan toistaiseksi suunnitteilla. Siihen on Hietalahden mukaan selitys.

– Järjestimme aikoinaan Vintiöt-sketsisarjan porukan kanssa kavereille niin karmeita polttareita, etten ole edes uskaltanut ajatella avioitumista. Sen olisi pitänyt tapahtua salaa, niin kova on polttaripelko, Hietalahti selventää Annalle.

Vintiöt-sarjaa esitettiin MTV-kanavalla vuosina 1994-1995. Paluun telkkariin sarja teki vuonna 2003. Hietalahden rinnalla sarjassa esiintyivät Niko Saarela, Santeri Kinnunen, Samuli Edelmann, Janus Hanski, Jussi Chydenius ja Juha Veijonen.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt