Anna: Kari ”Hissu” Hietalahti ei uskalla mennä naimisiin Minni-puolisonsa kanssa – taustalla erikoinen syy - Viihde - Ilta-Sanomat

Anna: Kari ”Hissu” Hietalahti ei uskalla mennä naimisiin Minni-puolisonsa kanssa – taustalla erikoinen syy

Kari Hietalahdella ei ole kiirettä naimisiin, vaikka liitto avovaimon kanssa on kestänyt yli 30 vuotta.

Näyttelijä Kari Hietalahti tunnetaan muun muassa Roba ja Keisari Aarnio -tv-sarjoista.­

31.1.2019 9:17

Näyttelijä Kari ”Hissu” Hietalahti ponnahti suuren yleisön tietoisuuteen vuonna 1994 huippusuositusta Vintiöt-sketsisarjasta.

Vintiöiden jälkeen Hietalahti on tullut yleisölle tutuksi niin komedian kuin draamankin puolella. 2012 Hietalahti palkittiin parhaan miesnäyttelijän Venlalla roolistaan Roba-tv-sarjassa.

Avovaimonsa Minnin kanssa näyttelijä on pitänyt yhtä jo yli 30 vuotta. Hietalahti kertoo Anna-lehdelle tavanneensa Minnin (Minna Härkönen) kouluaikana Savonlinnassa.

Kari Hietalahti ja hänen puolisonsa Minni kuvattuna 1999.­

Pitkästä parisuhteesta huolimatta he eivät ole menneet naimisiin, eivätkä häät ole ainakaan toistaiseksi suunnitteilla. Siihen on Hietalahden mukaan selitys.

– Järjestimme aikoinaan Vintiöt-sketsisarjan porukan kanssa kavereille niin karmeita polttareita, etten ole edes uskaltanut ajatella avioitumista. Sen olisi pitänyt tapahtua salaa, niin kova on polttaripelko, Hietalahti selventää Annalle.

Vintiöt-sarjaa esitettiin MTV-kanavalla vuosina 1994-1995. Paluun telkkariin sarja teki vuonna 2003. Hietalahden rinnalla sarjassa esiintyivät Niko Saarela, Santeri Kinnunen, Samuli Edelmann, Janus Hanski, Jussi Chydenius ja Juha Veijonen.

Vintiöiden Jussi Chydenius (vas.), Samuli Edelmann, Janus Hanski ja Kari Hietalahti kuvattuna 1995.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?