Ravisuttava suru-uutinen tavoitti Radio Novan suosikkijuontajat kesken suoran lähetyksen – tällainen oli hetki, joka sai kyyneleet virtaamaan

rac

Julkaistu:

Radiojuontajat Aki Linnanahde ja Minna Kuukka joutuivat aamulla äärimmäisen tiukan paikan eteen, kun heidän tehtäväkseen tuli kertoa suru-uutiset Sari Seppälän kuolemasta.
Yli 20 vuotta Radio Novalla juontanut Sari Seppälä menehtyi tiistaina haimasyöpään. Radio Novan omistava Bauer Media tiedotti asiasta keskiviikkoaamuna. Tiedotteen mukaan vain 50-vuotias Seppälä menehtyi aamuyöllä 29. tammikuuta nopeasti edenneeseen sairauteen.
Radio Novan Aamua juontavat Aki Linnanahde ja Minna Kuukka kertoivat suru-uutiset aamulla suorassa radiolähetyksessä. Molemmat olivat Seppälän pitkäaikaisia kollegoita ja ystäviä.
  • Voit kuunnella katkelman lähetyksestä yllä olevalta tallenteelta.
– Moni on jo uutisen nähnyt. Meidän työkaveri Sari Seppälä on pitkäaikaisen sairastumisen vuoksi menehtynyt, Linnanahde sanoi ja lähetykseen vallitsi surumielinen hiljaisuus.


– Tekstiviestejä tulee paljon ja haluan jo tässä vaiheessa sanoa, että ihan jokikinen niistä luetaan. Nämä ovat sellaisia tilanteita, että tähän liittyy paljon asioita ja ennen kaikkea syvä osanotto perheenjäsenille ja lähipiirille, Linnanahde sanoi ja jatkoi.

– Ja heitä kunnioittaaksemme, kun puhutaan julkista työtä tehneestä henkilöstä, niin asiat täytyy hoitaa tietyllä tavalla, vaikka se ei meille aivan helppoa olisikaan, Linnanahde lausui murtuneella äänellä.


Lähetystä kollegansa jälkeen jatkanut Kuukka toivotti voimia myös kuulijoille, jotka olivat viettäneet Seppälän kanssa lukemattomia lähetystunteja.

– Nämä ovat elämän isoja asioita, hän sanoi.

– Hän oli rautainen ammattilainen. Meillä on mahdollisuus kunnioittaa Sarin elämää ja uraa tekemällä tätä työtä sillä samalla intohimolla ja rakkaudella mitä Sarilla oli Radio Novaa kohtaan, Kuukka jatkoi.

– Hän oli ehdottomasti kaupallisen radion yksi suurista, Linnanahde sanoi itkuisena.

Uutisen kuuleminen oli juontajille äärimmäisen haastavaa. Lopulta he kertoivat virallisen tiedotustilaisuuden seuraavan ja soittivat lähetyksessä Eppu Normaalin kappaleen Voi kuinka me sinua kaivataan.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt