Läheinen työtoveri Ile Jokinen ei tiennyt kollegansa vakavasta sairaudesta mitään – Sari Seppälä piti tuskansa salassa - Viihde - Ilta-Sanomat

Läheinen työtoveri Ile Jokinen ei tiennyt kollegansa vakavasta sairaudesta mitään – Sari Seppälä piti tuskansa salassa

Jokinen kuuli työtoverinsa poismenosta vasta hetki sitten.

30.1.2019 11:11

Ile Jokinen työskenteli Sari Seppälän kanssa monta vuotta. He tunsivat toisensa aina Radio Novan alkuajoista lähtien ja juonsivat yhdessä iltapäiväohjelmaa.

Kollegan poismeno järkytti Jokista.

– Ei löydy sanoja. Todella musertava uutinen. Kuulin asiasta tunti sitten. En tiennyt, että hän sairasti. Tieto hänen kuolemastaan tuli totaalisena yllätyksenä, Jokinen kertoo IS:lle.

Jokinen muistaa Seppälän iloisena ihmisenä.

– Hän oli todella ihana ihminen, iloinen ja valoisa. Hän jaksoi aina löytää asioista sen positiivisen puolen.

Sari Seppälä aloitti paikallisradiouransa 90-luvun alkupuolella Radio Ettanissa, jatkaen Etelän Äänen kautta Radio Stadiin. Valtakunnalliselle Radio Novalle hän siirtyi syksyllä 1997 tehden viime vuodet Radio Novan päivä -ohjelmaa.

Seppälä jättäytyi pois Novalta vuonna 2016. Hän oli aloittanut uudet opinnot sosionomilinjalla. Nova kertoi verkkouutisessaan keväällä 2017, että rakastettu juontaja palasi radioaalloille ja tekee juontajantyötään parina iltaa viikossa.

– Työ ei saa olla koko elämä, koska jos jäät vaikka auton alle, etkä pysty tekemään enää töitä, mitä silloin jää? Enää työ ei määritä elämääni. Minua ei haittaa olla Radio Novan Sari Seppälä, mutta pelkkä Sari Seppälä ilman etuliitettäkin riittää, hän sanoi tuolloin.

Syksyllä 2018 kerrottiin, että Seppälä pitää jälleen taukoa radiotyöstään opintojensa takia.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?