One Direction -tähti rakastui 23 vuotta vanhempaan superjulkkikseen – sivullisten kulmakarvat kohosivat

Julkaistu:

rakkaustarina
One Direction -tähti Liam Paynen ja huippumalli Naomi Campbellin välillä kerrotaan roihuavan romanssi.
25-vuotiaan laulaja Liam Paynen ja 48-vuotiaan huippumalli Naomi Campbellin välille syttyi kuuma romanssi, kertoo Daily Mail -lehti.

Romanssihuhut levisivät julkisuuteen viime viikolla, kun kaksikko flirttaili toisilleen estoitta Instagramin kommenttikentässä. Sen jälkeen heidän bongattiin maanantaina treffeillä yhdessä Lontoossa.

He kävivät yhdessä kovassa nosteessa olevan laulaja Davido Adeleken keikalla Greenwichissä. Kun he poistuivat keikalta yhdessä, paikalla olleen mukaan Campbell yritti peittää kasvojaan suurilla tummilla laseilla.


Brittilehti kirjoittaa, että pariskunnat deitti-ilta saikin sivullisten kulmakarvat kohoamaan vieressä.

Liam Payne on ollut sinkku siitä lähtien, kun hän erosi viime vuoden heinäkuussa 35-vuotiaan laulaja Cherylin kanssa. Nyt vaikuttaa siltä, että sinkkuajat ovat takana.

Payne on erityisen suosittu nuorten keskuudessa. One Direction on yksi kaikkien aikojen menestyneimpiä poikabändejä. Payne tekee nykyään omaa musiikkiaan.
Poptähdellä on Instagramissa hurjat 17 miljoonaa innokasta seuraajaa. Miljoonat silmäparit seurasivatkin uteliaana Campbellin ja Paynen sanailua kuvapalvelussa. Kun nuori mies julkaisi palvelussa seksikkään paidattoman kuvan, Campbell kiiruhti kehumaan kuvaa ylistävällä kommentilla.

– Kaunis sielu, Campbell näpytteli kommenttikenttään.


Naomi Campbell on yksi maailman kaikkien aikojen menestyneimpiä huippumalleja, joka on ansainnut urallaan kymmeniä miljoonia euroja. Brittiläisen kaunottaren mallinura alkoi, kun hän oli vasta 15-vuotias.

Payne ei ole ensimmäinen musiikkialan vaikuttaja, johon huippumalli rakastuu. Campbell meni kihloihin U2-yhtyeen basistin kanssa jo vuonna 1993. Sen jälkeen hän seurusteli pitkään F1-pomo Flavio Briatoren kanssa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt