Tv-katsojilta yksimielinen arvio Unelmahäät-pariskunnasta – ehdonalaisvankien rakkaustarina kerää ylistystä: ”Aivan ihana pari” - Viihde - Ilta-Sanomat

Tv-katsojilta yksimielinen arvio Unelmahäät-pariskunnasta – ehdonalaisvankien rakkaustarina kerää ylistystä: ”Aivan ihana pari”

Unelmahäiden paluu tv-ruutuihin puhutti katsojia. Ensimmäisen jakson pariskunta Serita ja Ville saivat katsojien sympatiat puolelleen.

28.1.2019 22:03

Viime keväänä suomalaisten suureksi suosikiksi noussut Unelmahäät on palannut tv-ruutuihin uusin jaksoin. Toisen kauden avausjaksossa tavattiin porvoolaiset Serita ja Ville Outila, jotka ovat ehdonalaisella huumausainerikoksesta.

22-vuotiaat Serita ja Ville siunattiin avioliittoon Porvoon Tuomiokirkossa. He ovat avioituneet jo aikaisemmin Hämeenlinnassa, jossa he suorittivat vankeustuomionsa. Serita sai huumausainerikoksesta seitsemän vuoden vankeusrangaistuksen, Ville puolestaan viiden.

Nuoripari on selättänyt vaikeudet ja keskittyy rakentamaan yhteistä tulevaisuuttaan. –Mulle on tärkeää päästä työelämään. En halua, että elämäni menee hukkaan, Haluan toteuttaa mun haaveita, Serita sanoo.­

Parin lempi leimahti alkuvuodesta 2015, kun Ville oli viikonloppuvapaalla armeijasta. Heidän katseensa kohtasivat porvoolaisessa baarissa ja nuoret päätyivät baari-illan jälkeen jatkoille Seritan luo. Nuoren parin yhteinen arki ei kauaa kestänyt, sillä helmikuussa 2016 pari jäi kiinni huumausainerikoksista. Poliisivankilassa Serita sai kuulla olevansa raskaana.

Parin rentoa hääjuhlaa vietettiin läheisten ystävien ja sukulaisten kanssa letkeissä tunnelmissa. Kesken hääjuhlaa hääpari yllätettiin, kun sulhanen ”ryöstettiin” aseella uhaten ja kuljetettiin auton takatilassa pois hääpaikalta.

Tv-katsojat ihastuivat porvoolaispariskuntaan

Suositun Unelmahäiden katsojat pitivät keskustelun kuumana sosiaalisessa mediassa. Parin poikkeuksellinen tausta puhutti tv-katsojia suuntaan ja toiseen. Pääasiassa Seritan ja Villen rakkaustarinaa kuvailtiin koskettavaksi.

Moni katsoja oli onnellinen siitä, että nuoret ovat saaneet elämänsä suunnan käännettyä kohti valoisampaa tulevaisuutta.

–Se oli aika rankkaa. Olin ekaa kertaa raskaana. En ollut aiemmin ollut putkassakaan kuin kerran. Se oli radikaali muutos, morsian Serita kuvailee vankila-aikaansa.­

– Aivan ihana pari.

– Menneisyys ei välttämättä määritä tulevaisuutta. Ihana nähdä näitä onnistumisia. Ja onnellisuutta.

– Kiva nähdä kuinka nuoret ihmiset on saaneet elämän haltuun ja pystyvät kertomaan näin hyvin kaikesta!

– Nämä on kirjoitelleet vanhanaikaisia rakkauskirjeitä, siinä oppii itsestäänkin. Toiveikasta tulevaisuutta heille.

– Yksi tapaaminen 7 kuukauden aikana?!

– Eipä oikein osaa mitään kommentoida tätä jaksoa katsoessa. Melkoinen täyskäännös molempien elämässä.

– Nyt ladataan täysillä, koska vankeuden vihkiminen oli niin koruton.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?