Lähipiiri paljastaa: Michael Jacksonin Paris-tytär, 20, joutui hakeutumaan hoitoon uutuusdokumentin takia – ”Hän on kertakaikkisen järkyttynyt” - Viihde - Ilta-Sanomat

Lähipiiri paljastaa: Michael Jacksonin Paris-tytär, 20, joutui hakeutumaan hoitoon uutuusdokumentin takia – ”Hän on kertakaikkisen järkyttynyt”

Paris Jackson ajautui lähipiirin mukaan erittäin huonoon kuntoon Leaving Neverland -dokumentin tultua ensikatseluun Sundancen elokuvafestivaaleilla.

Julkaistu: 28.1.2019 18:53

Michael Jacksonin tytär Paris Jackson on sisäpiiritietojen mukaan joutunut hakeutumaan hoitoon uutuusdokumentin sisällön levittyä julkisuuteen.

Popin kuninkaasta Michael Jacksonista tehty uutuusdokumentti Leaving Neverland puhuttaa maailmalla. Keväällä julkaistavassa dokumentissa tullaan näkemään ”sydäntä särkeviä” yksityiskohtia Jacksonista ja lapsista, joita hän on dokumentin mukaan käyttänyt seksuaalisesti hyväkseen.

Kansainvälinen lehdistö sai tilaisuuden tutustua etukäteen 4 tuntia kestävään dokumenttiin Sundancen elokuvajuhlilla. Lehdistön tuomio oli selvä: dokumentti oli useiden kuvailujen perusteella ”hirvittävä”, ”häiritsevä” ja ”erittäin kivuliasta katsottavaa”.

Mallina työskentelevä Paris Jackson osallistui näyttävässä asukokonaisuudessa Vanity Fairin Oscar-juhliin vuonna 2018.

Jacksonin tytär Paris Jackson ei ole ottanut isäänsä koskevaa dokumenttia kevyesti. The Sunin mukaan 20-vuotias Paris on joutunut kirjautumaan hoitoon viimeaikaisten uutisten valossa.

Parisin ystävien mukaan nainen oli saanut totaalisen hermoromahduksen dokumentin tultua ensiesitykseen elokuvafestivaaleilla.

– Hän on kertakaikkisen järkyttynyt, lähipiiristä kerrotaan.

Lähipiirin mukaan Parisin on todella vaikea hyväksyä isäänsä koskevia syytteitä seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Parisin on ollut lähipiirin mukaan liki mahdoton kuunnella dokumentissa ääneen pääsevien James Safechuckin ja Wade Robsonin väitteitä siitä, että hänen isänsä olisi käyttänyt heitä hyväkseen. Safechuckin ja Robsonin mukaan hyväksikäyttö alkoi heidän ollessaan vasta 7-vuotiaita.

Paris on ollut poissa tolaltaan sen takia, että uutuusdokumentti julkaistaan lähellä hänen isänsä kuoleman vuosipäivää. Michael Jacksonin kuolemasta tulee kesäkuussa kuluneeksi 10 vuotta.

Uutuusdokumentti on herättänyt valtavan mediamylläkän maailmalla. Fanit ovat nousseet puolustamaan idoliaan ja myös Michael Jacksonin perikunta on julkaissut vastineensa dokumentille. Vastineessa tuodaan esiin faktoja, jotka heidän mielestään on jätetty täysin huomioimatta.

Vastineessa kerrataan, että Jacksonia syytettiin hänen eläessään lasten seksuaalisesta hyväksikäytöstä, mutta hänet todettiin oikeudenkäynnissä syyttömäksi. Hän myös itse kiisti aina kaikki syytteet. Fanit ovat nostaneet sosiaalisessa mediassa esille myös sen, että Safechuck ja Robson ovat molemmat todistaneet oikeudessa, ettei Jackson ole tehnyt heille mitään sopimatonta.

Paris Jackson ajautui lähipiirin mukaan erittäin huonoon kuntoon Leaving Neverland -dokumentin tultua ensikatseluun Sundancen elokuvafestivaaleilla.

Näyttelijänä ja mallina työskentelevä Paris Jackson syntyi vuonna 1998 Michael Jacksonin ja Debbie Rowen suhteesta. Hän on Michael Jacksonin ainoa tytär.

Paris varttui Neverland Ranchilla veljiensä kanssa Michaelin ollessa hänen huoltajansa. Parisin kummeja ovat ex-lapsitähti Macaulay Culkin ja näyttelijäkuuluisuus Elizabeth Taylor.

Paris on ollut useasti psykiatrisessa hoidossa. Hän on kertonut joutuneensa teini-ikäisenä vanhemman tuntemattoman miehen hyväksikäyttämäksi, ja häntä myös kiusattiin rankasti.

Paris Jackson on puhunut julkisuudessa avoimesti mielenterveysongelmistaan. Vaikea nuoruus on ajanut nuoren naisen yrittämään jopa itsemurhaa, mutta hän on onneksi päässyt avun piiriin aina ennen kuin on ollut liian myöhäistä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?