Entinen huippumalli Ninja Sarasalo sai lapsen – kuva: vauva on aivan kuin äitinsä

Julkaistu:

ilouutinen
Takavuosien huippumalli sai suloisen pienen poikavauvan.
Huippumallina uransa luonut Ninja Sarasalo kertoo sosiaalisessa mediassa, että hänen perheensä täydentyi pienellä poikalapsella.

Sarasalo julkaisi pojastaan kuvan. Otoksessa poseeraa paljon äitiään muistuttava pieni vauva.

– Kiitollisuus ja rakkaus, Sarasalo kirjoittaa koskettavasti.
Sarasalolla ja tämän japanilais-suomalaisella puolisolla Yoshiki Tamuralla on entuudestaan yksi poika. Taito syntyi vuonna 2009.


Sarasalo tuli tunnetuksi 2000-luvun alussa. Eksoottisen näköinen nuori kaunotar niitti kansainvälistä uraa eri puolilla maailmaa, esiintyen muun muassa Gaultierin mainoskuvissa. Hänet muistetaan myös HIM:n musiikkivideolta Right Here In My Arms.


Nykyisin Sarasaloa harvemmin nähdään näytöslavoilla, sillä työ ruoan parissa pitää hänet kiireisenä. Sarasalo kertoi IS:lle maaliskuussa 2018, että kouluttautuu joogaohjaajaksi.

– Olen aina ollut tosi kiinnostunut joogasta ja olen harrastanut bikram-joogaa. Minulla tuli terveysongelmia ja sitä kautta löysin terveysongelmiin joogan. Jooga auttoi minua niistä ongelmista eroon. Sehän on tuhansia vuosia vanha laji ja se harjoittaa mieltä ja kehoa ja se yhdistelmä on sellainen, josta olen tosi kiinnostunut, hän sanoi tuolloin.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt