60-vuotias näyttelijäkaunotar joutui taistelemaan, että sai sopivan leningin gaalaan – 163-senttinen tähti tilasi lopulta nettikaupasta upean puvun - Viihde - Ilta-Sanomat

60-vuotias näyttelijäkaunotar joutui taistelemaan, että sai sopivan leningin gaalaan – 163-senttinen tähti tilasi lopulta nettikaupasta upean puvun

Megan Mullally hämmästyi sitä, että tunnetut muotisuunnittelijat eivät halunneet lähettää hänelle pukujaan.

Megan Mullally tunnetaan parhaiten roolistaan tv-sarjassa Will & Grace.­

28.1.2019 8:46

Näyttelijä ja SAG-gaalan illan juontaja Megan Mullally paljasti gaalassa toimittajille, että useat kuuluisat muotisuunnittelijat kieltäytyivät tekemästä hänelle pukua juhlaan.

Hollywoodissa on tapana, että isot muotitalot tekevät megatähdille mittatilaiustyönä pukuja gaaloihin ja muihin punaisen maton tilaisuuksiin. Suunnittelijat saavat ”vastalahjaksi” valtavasti mainetta, sillä punaisella matolla nähdyistä muotiluomuksista kirjoitetaan lehdissä ympäri maailmaa.

Viime aikoina on kuitenkin tihkunut tietoa siitä, että muotisuunnittelijat ovat varsin tarkkoja siitä, minkä näköisten naisten yllä he haluavat luomuksiaan esitellä.

Näyttelijä kertoi tilaavansa pukunsa mieluiten nettikaupoista, koska silloin hän saa varmasti mieleisensä puvun.­

Mullally, 60 vuotta, sanoikin haastatteluissa, että hän tilasi gaalapukunsa lopulta nettikaupasta, koska yhteistyö muotisuunnittelijoiden kanssa oli liian vaikeaa. 163-senttinen näyttelijä sanoi, että hän suosii usein nettikauppoja, koska siten hän voi varmistua, että saa omalle vartalotyypilleen istuvan puvun.

– Valitsen aina vaatteitani netissä ensinnäkin siksi, että silloin voin valita juuri sellaisia vaatteita, mitä itse tykkään käyttää. Mutta toinen syy on se, että isot muotisuunnittelijat eivät ole innostuneita lähettämään minulle pukujaan, Mullally sanoi punaisella matolla.

Megan Mullally ihmetteli sitä, että maailmanlaajuinen huomio ei kelvannut muotiväelle.­

Mullallyn kuvissa näkyvä puku on Alexander McQueenin luomus. Näyttelijän mukaan McQueen oli yksi harvoista, joka tarjoutui tekemään hänelle puvun myös varta vasten SAG-gaalaa varten. Mullally kuitenkin kieltäytyi, koska löysi netistä itse omantyylisensä puvun.

– Alexander McQueen lähetti minulle kaksi pukua, mutta ne eivät sopineet minulle, hän sanoi.

Mullally hämmästeli sitä, miten yhteistyö muotimaailman kanssa saattoi olla niin vaikeaa.

– Yritin sanoa heille, että minä kirjaimellisesti juonnan tämän koko gaalan. Näyn 100-prosenttisen varmasti televisiossa ja kuvissa. Mutta he sanoivat silti, että ei kiitos.

Mullally on Emmy-palkittu näyttelijätähti, joka tunnetaan erityisesti roolistaan suositussa Will & Grace -tv-sarjassa.

Laulaja nosti aiheen pinnalle

Aiemmin tammikuussa laulaja Bebe Rexha, 29 vuotta, nosti vaietun aiheen tapetille ja kertoi Instagramissaan, että hän ei saa pukuja muotisuunnittelijoilta, koska ei ole 0-koossa. Laulaja sanoi olevansa M-kokoisena liian iso muotiväelle.

– Tiimini lähestyi Grammy-gaalan tiimoilta useita muotisuunnittelijoita. Suurin osa heistä ei halunnut puvustaa minua, koska olen liian iso, Rexha sanoi.

Rexha täräytti, että ei ole oikein, että tähdiltä toivotaan ja vaaditaan sitä, että he täyttäisivät mallinvartalon kriteerit. Suurin osa naisista ei ole 0-kokoisia, vaan paljon isompia.

– Sori vaan, M-kokoinen p*rseeni on menossa yhä menossa Grammy-juhliin, hän päätti.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?