Suosittu Instagram-tähti vieraili Lapissa – kehuu Suomen olevan maailman kaunein paikka: fanien huomio kiinnittyi heti yhteen seikkaan - Viihde - Ilta-Sanomat

Suosittu Instagram-tähti vieraili Lapissa – kehuu Suomen olevan maailman kaunein paikka: fanien huomio kiinnittyi heti yhteen seikkaan

Yhdysvaltalainen sometähti Alyssa Bossio rakastui Lappiin.

Newyorkilainen Alyssa Bossio hehkuttaa Suomen Lappia 2 miljoonalle seuraajalleen.­

27.1.2019 22:43

Newyorkilainen Instagram-tähti Alyssa Bossio, 26, on hurahtanut Lapin maisemiin monien muiden julkkisten tapaan.

Bossio kirjoittaa kansainvälisesti erittäin suosittua blogia, tekee videoita omalle Youtube-kanavalleen ja nauttii valtavasta somesuosiosta. Nuorta naista seuraa Instagramissa liki 2 miljoonaa ihmistä ympäri maailmaa.

Elämäntyyliään avoimesti esittelevä nainen matkustelee paljon, ja onkin päätynyt nyt tutustumaan myös Suomeen. Bossio julkaisi äskettäin liudan upeita kuvia lumisesta Lapista.

Bossio julkaisi kuvia heti Suomeen saavuttuaan ja kertoi olevansa erittäin innoissaan lomastaan.

– Selvisin Suomeen asti. Nyt pääsen tutkimaan tätä kaunista maata ja rentoutumaan tässä lämmitetyssä iglussa seuraavan viikon ajan. Olen niin innoissani!

Ahkerasti matkusteleva Bossio kehuu Suomen olevan jopa kaunein paikka, jossa hän on saanut herätä. Kuvien perusteella hän on päässyt nauttimaan ainakin Saariselän ja Levin elämyksistä.

– Onko tämä unta? Tämä on maailman kaunein paikka, jossa olen koskaan herännyt. Olen niin onnellinen, nainen hehkuttaa.

Bossio pääsi tapaamaan myös suloisia rekikoiria.

– Parhaita kavereita ikuisesti! Hän nuoli puhelintani ja antoi minulle ylävitosia. Jos se ei ole tosirakkautta, niin en tiedä mikä on, Bossio nauraa.

Mitä ilmeisimmin newyorkilainen nainen ei ole säikähtänyt Lapin pakkasia, sillä hän on julkaissut kuvia, joissa poseeraa hankien keskellä. Lapissa on viime päivinä ollut pakkasta jopa yli 30 astetta.

Myös naisen seuraajat ovat hullaantuneet idolinsa vanavedessä Lapin satumaisista maisemista.

Fanit ovat kuitenkin pistäneet merkille myös poikkeuksellisen kylmät oltavat ja pakkasen määrän. Moni hämmästeleekin yhteen ääneen, että miten Bossio on selvinnyt Lapin hyytävässä säässä.

– Miten pärjäilet tuon kylmyyden kanssa?

– Miten sinulla oli rohkeutta mennä ulos?

– Näyttää upealta, mutta kuinka kylmä siellä oikein on?

– Täällä Meksikon hiekkarannalla on vaikea kuvitella, että jossain on lunta!

– Maisemat ovat aivan kuin Narniasta. Suosittelen käymään myös muissa Pohjoismaissa!

Yhdysvalloista kotoisin oleva Bossio esittelee Instagramissaan hulppeita ja ylellisiä matkakohteitaan. Viime aikoina nainen on julkaissut kuvia ainakin Japanista, Kreikasta ja Karibianmerellä sijaitsevasta Arubasta.

Bossio on yksi heistä, jotka ovat onnistuneet tekemään sosiaalisesta mediasta itselleen ammatin. Nainen aloitti Instagram-tilinsä pitämisen vuonna 2011 opiskellessaan kieltenopettajaksi. Ala ei kuitenkaan tuntunut aivan omalta, ja seuraajamäärän kasvaessa sosiaalisen median puolella päätti hän tehdä täyskäännöksen elämässään.

Bossio jätti opiskelunsa ja alkoi täysipäiväiseksi sometähdeksi. Nyt hän elättää itsensä mainostuloilla, yritysyhteistyösopimuksilla ja somen tarjoamilla mahdollisuuksilla.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?