Tosi-tv-tähti jätti miehensä yllättäen – taustalla hämärä kolmiodraama Dancing On Ice -kaunottareen: ”Toivottavasti sait haluamasi”

Julkaistu:

Love Island -parin yhteinen matka kohtasi päätöksensä.
Love Islandista tutuksi tullut Megan Barton-Hanson kertoo Instagram-tilillään eronneensa ohjelmassa tapaamastaan Wes Nelsonista.

– Surullisin sydämin ilmoitamme, että olemme päättäneet erota. Olemme tehneet kovasti töitä suhteemme eteen vajaan vuoden ajan nähdäksemme, mikä olisi meille mahdollista. Rakastamme toisiamme kovasti, mutta aiomme lähteä eri teille, Barton-Hanson kirjoittaa Instagramin tarinoissaan.

Barton-Hanson kertoo parin jakavan Jon Snow -hamsterinsa huoltajuuden.


Nelson kilpailee luistelija Vanessa Bauerin kanssa parhaillaan Dancing On Ice -ohjelman voitosta muun muassa Saara Aaltoa vastaan. Vain muutama viikko sitten brittimediat uutisoivat Bauerin kertoneen eronneensa poikaystävästään juuri ennen ensimmäistä jaksoa.

Nelson ei ole julkistanut eroa omissa somekanavissaan.


Barton-Hanson ei sulattanut yllätysuutista möyhäisemättä sitä sosiaalisessa mediassa.

– Rakastan sitä, että ilmoitit erostasi samana iltana, kun esiinnyit ensimmäisen kerran poikaystäväni kanssa! Et ole koskaan puhunut minulle tai kutsunut minua harjoituksiinne. Olit tuskastunut, kun jouduit esittäytymään minulle eilen illalla, etkä edes katsonut minua silmiin, kaunotar kirjoitti Instagramin tarinoissaan tuolloin.

– Hah. Toivottavasti sait haluamasi otsikot taktisella erouutisellasi, hän jatkoi.

Nyt hän kertoi kuitenkin saapuvansa silti hyvillä mielin seuraamaan sunnuntain Dancing On Ice -lähetykseen.

– Tsemppiä, Wes ja Vanessa, hän kirjoitti.

Kauneusleikkauksia ja värikäs historia

Tosi-tv-kaunotar on noussut kotimaassaan varsinaiseksi julkkikseksi. Muun muassa Mirror on kertonut, että Barton-Hanson toimi ennen osallistumistaan ohjelmaan escortina. Nuorella naisella on ollut myös sugar daddy, vapaasti suomennettuna ”sokeri-isukki”, joka on kustantanut naisen ylellistä elämäntyyliä.


The Sun-lehden haastattelemasta Barton-Hansonin lähipiiristä kerrottiin, että vanhemmat miehet kustansivat nuoren naisen elämisen ja antoivat hänelle hulppeita lahjoja designer-käsilaukuista lähtien. Barton-Hanson asui erittäin arvokkaalla alueella Lontoossa ja ajeli katumaasturilla.

– Meganilla oli viisikymppinen mies, jota hän tapaili jonkin aikaa. Hän tapaili myös muita vanhempia miehiä, joita voisi kuvailla hänen sugar daddykseen. He nauttivat siitä, että Megan nähtiin heidän käsipuolessaan ja miehet olisivat tehneet Meganin vuoksi mitä tahansa.Myös naisen ulkonäkö on muuttunut viime aikoina radikaalisti. Brittilehden jututtaman plastiikkakirurgian asiantuntijan mukaan Barton-Hanson onkin käyttänyt kaiken kaikkiaan ainakin 44 000 euroa kohentaakseen ulkonäköään.

Nainen on myöntänyt julkisuudessa, että hänelle tehtiin ensimmäinen rintojensuurennus vain 19-vuotiaana. Myöhemmin hän on suurentanut rintojaan toistamiseen. Lisäksi hän on täyttänyt huuliaan ja hänen nenänsä ja hampaansa on muokattu uuteen uskoon.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt