Todella upeeta -tähti julkaisi osuvalla tekstillä varustetun kuvan lentokoneesta – ”Muumilennolla matkalla Helsinkiin”

Julkaistu:

muumit
Moomin Valley -versiota tähdittävät ääninäyttelijät saapuvat Suomeen perjantaina.
Suomalaisten rakastaman Muumilaakso-sarjan maailman ensi-ilta järjestetään perjantaina Helsingissä. IS:n tietojen mukaan ensi-iltaan saapuu paikalle myös sarjan kansainvälisiä ääninäyttelijöitä.

Heidän joukossaan on Bafta- ja Emmy-palkittu näyttelijätähti Jennifer Saunders. Hän toimii Muumilaakso-sarjan englanninkielisessä versiossa Mymmelin ääninäyttelijänä. Sarjan kansainvälisen version nimi on Moomin Valley.

60-vuotias Saunders julkaisi hetki sitten Instagramissa kuvan, jossa hän kertoo olevansa paraikaa lentokoneessa matkalla Suomeen.
– Kaunis muumiateria, muumilennolla matkalla Helsinkiin, näyttelijä kirjoittaa vapaasti suomennettuna.

Saunders tunnetaan parhaiten roolistaan Todella upeeta -tv-sarjassa. Hän on yksi Britannian television rakastetuimpia näyttelijöitä.

Saundersin lisäksi Suomeen saapuvat tietojen mukaan muumimamman ääninäyttelijänä toimiva Rosamund Pike, muumipeikon ääninäyttelijä Taron Egerton sekä nuuskamuikkusen ääninäyttelijä Edvin Endre.
Myös Taron Egerton ehti julkaista Instagramissaan kuvan Suomesta. Kuvassa 29-vuotias Egerton poseeraa selfie-kuvassa Helsingissä Kauppatorilla.

– Jäätyneen meren äärellä Helsingissä. En tunne sormiani, näyttelijä kirjoitti.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt