Maria Kuusiluoma juhlii tänä vuonna viisikymppisiään – keksi ovelan harhautuksen merkkipäivän unohtamiseen: teatterinjohtaja ei mennyt lankaan

Julkaistu:

Maria Kuusiluoma täyttää marraskuussa 50 vuotta. Hän juhlii tänä vuonna myös 25-vuotista taiteilijanuraansa.
Näyttelijä Maria Kuusiluomalle on alkanut juhlavuosi useammallakin saralla. Marraskuun alussa kaunotar täyttää 50 vuotta ja jo sitä ennen hän viettää 25-vuotistaiteilijajuhlaa Suomen Kansallisteatterissa.

Kuusiluoma on ollut koko uransa ajan Kansallisteatterissa, jonne hänet pestattiin heti Teatterikorkeakoulusta valmistumisen jälkeen.

– Yritän viettää taiteilijajuhlaa sillä tavalla, että kaikki unohtaisivat syntymäpäivät. Teatterinjohtaja tosin sanoi, että teatteri on valmis juhlimaan näitä merkkipäiviäni kolme viikkoa putkeen, Maria nauroi saapuessaan Drag-leidit lavalla -shown ensi-iltaan.

Ennen syksyn juhlintaa hän pyörittää kuten jo lukuisina kesinä synnyinkaupungissaan Porissa Kirjurinluodon kesäteatteria. Luvassa lienee huikea hupailu, koska kesän esitys on tv:stä tuttu Pokka pitää.

BBC:n kaikkien aikojen kansainvälisesti laajimmalle myyty tv-sarja on pyörinyt meilläkin useampaan kertaan uusintoina. Hienostelevan Hyacinth Bucketin roolin tekee Kirjurinluodolla Sari Havas.

Kuusiluoma esitti syyttäjää vastikään nähdyssä tv-sarjassa Keisari Aarnio. Hänen muistetuin tv-työnsä on ollut pääosa Käenpesä-sarjassa, jonka ensimmäinen esityskausi oli vuonna 2004.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt