Ex-pornotähti Jenna Jameson iski tiskiin pysäyttävän bikinikuvan – 36 kiloa laihtunut kaunotar hurjistui vartaloaan arvostelleille

Julkaistu:

muodonmuutos
36 kiloa laihduttanut Jenna Jameson napautti dieettinsä arvostelijoita bikinikuvalla.
Entinen aikuisviihdetähti Jenna Jameson, 44, teki viime keväänä elämäntapamuutoksen karistaakseen raskausaikana hänelle kertyneet kilot. Ruokavalio meni remonttiin, liikunta lisääntyi ja neljässä kuukaudessa Jameson karisti reilut 27 kiloa.

Jameson on esitellyt iloisena huimaa muodonmuutostaan Instagram-tilillään. Nyt kiloja on karissut jo 36 ja naista ei ole tunnistaa kuvissa enää samaksi ihmiseksi.

Äärimmäisen dieetin tavoitteena on saada elimistö ketoosiin eli tilaan, jossa se polttaa rasvavarastoja hiilihydraattien sijaan. Tiukassa dieetissä syödään vain äärimmäisen vähän hiilihydraatteja ja suositaan vain tiettyjä ruoka-aineita. Ruokavalioon kuuluu ainoastaan proteiinia, rasvaa ja vihreitä kasviksia.

Lue lisää: Asiantuntija arvioi 5 trendidieettiä: Kaksi yli muiden, osa pitkällä tähtäimellä kestämättömiä

Ketoosidietti on myös monien muiden julkkisten suosima, mutta asiantuntijat ovat kritisoineet hittidieettiä ankarin sanankääntein. Suurin pudottaja -ohjelmasta tuttu personal trainer Jillian Michaels tyrmäsi hiljattain Jamesonin dieetin julkisuudessa. Hän kuvaili dieettiä silkaksi hulluudeksi.

– Miksi se olisi kenenkään mielestä hyvä idea? Syödään vain rasvaa ja eläinprotetiinia. Huono suunnitelma miljoonasta eri syystä, Michaels tylytti Women’s Health -lehdessä.

Dieetistä on käyty vilkasta keskustelua myös Jamesonin Instagram-tilillä. Jamesonin on moitittu olevan jo liian laiha ja näyttävän nälkiintyneeltää.

Kritiikistä suivaantunut nainen näpäytti arvostelijoitaan ja julkaisi Instagramissa pysäyttävän bikinikuvan. Kuvalla Jameson haluaa esitellä mitä ketoosidieetti voi tehdä.
Hän kirjoittaa noudattaneensa ketoosidieettiä nyt 10 kuukauden ajan ja voivan paremmin kuin koskaan.

– Ketoosilla on paljon kriitikoita, mutta katsokaa mikä vihan taustalla on. Heillä on jotain saavutettavaa haukkumalla dieettiä. Meidän pitää juhlistaa jokaisen tavoitetta tulla terveemmäksi, Jameson kirjoittaa.


Jameson on esitellyt Instagramissaan myös aterioita, joita hän päivän aikana nauttii. Aamuisin hän juo kaksi kuppia kahvia, aamiaiseksi hän syö munakkaan ja juustoa. Lounaaksi hän syö raejuustoa.

Päivällisellä hän syö salaattia ja parmesanjuustoa ja illalliseksi pihviä ja parsakaalia. Päivän viimeisen aterian hän syö klo viiden aikaan iltapäivällä ja paastoaa illan.

– Syön järkevästi ja kuuntelen itseäni. Minulta kysytään usein syönkö välipaloja ja olen opastanut ihmisiä lopettamaan välipalojen syömisen. Kova työ tuo tuloksia. Se on rankkaa, mutta sen arvoista.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt