Näyttelijä Jenni Banerjee julkaisi romanttisen kuvan uuden rakkaansa kanssa – takavuosien tv-tähti pysyi vuosia poissa parrasvaloista - Viihde - Ilta-Sanomat

Näyttelijä Jenni Banerjee julkaisi romanttisen kuvan uuden rakkaansa kanssa – takavuosien tv-tähti pysyi vuosia poissa parrasvaloista

Jenni Banerjee esiintyy vuosien tauon jälkeen myös tv-ruudussa, sillä hänellä on rooli Syke-sarjan uusimmalla kaudella.

Jenni Banerjee poseerasi kuvaajille Syke-sarjan pressitilaisuudessa.­

24.1.2019 20:31

Näyttelijä Jenni Banerjee julkaisi Instagramissa romanttisen yhteiskuvan Kööpenhaminasta.

Kuvassa hän poseeraa onnellisen näköisenä yhdessä miesystävänsä kanssa.

– Happy, kirjoittaa näyttelijä kuvatekstissään.

Banerjee, 38 vuotta, julkaisi yhteiskuvan saman miehen kanssa myös marraskuussa.

Jenni Banerjee nähdään Syke-sarjan uusimmalla kaudella hauskan sairaalaklovnin roolissa. Viime vuosina hän on asunut Lontoossa ja pysytellyt poissa parrasvaloista.

Banerjee esiintyi vuosina 2002–2011 joka vuosi uudessa elokuvassa, joista kenties tunnetuimpia ovat Pahat pojat, Hymypoika, Unna ja Nuuk ja Harjunpää ja paha pappi. Hymypoika-elokuvan ilmestymisen aikaan nuori näyttelijänalku oli vasta 22-vuotias.

Hän on esiintynyt myös monissa suosituissa tv-sarjoissa, kuten Käenpesässä, Kotikadussa ja Salatuissa elämissä. Salkkareissa Banerjee nähtiin vuonna 2014.

Kuvassa näyttelijä Jenni Banerjee vuonna 2010.­

Banerjee kertoi IS:lle lokakuussa Syke-sarjan pressitilaisuudessa nykykuulumisiaan. Hän kertoi silloin muuttaneensa kolme vuotta sitten takaisin Suomeen. Hän osti Suomesta asunnon parisen vuotta sitten.

Banerjee on viihtynyt Suomessa hyvin, sillä hänellä on täällä paljon töitä ja laaja ystäväpiiri. Hän ehti kokeilla näyttelijäntyötä myös Englannissa. Lontoossa kilpailu on huomattavasti raaempaa.

– Se murre osoittautui haasteelliseksi. Se vaatii hirveän ison työn opetella kulloinkin oikea aksentti, hän pohti.

– Siellä ensimmäinen askel on saada hyvä agentuuri. Ja jotta agentin saisi, pitää olla jo valmiiksi hyviä töitä taustalla. Mulla oli kyllä ihan hyvä agentti siellä. Mutta on se siellä paljon vaikeampaa päästä siellä pinnalle.

Linnateatterin katetulla pihanäyttämöllä esitetään Linnanneidot-näytelmää. Kuvassa näytelmän tähti Jenni Banerjee viime kesänä Turussa.­

Viimeisen vuoden ajan hän on näytellyt teatterissa ja kokeillut siipiään myös käsikirjoittajana. Hän esitti syksyllä Linnanneidot-nimisessä naisvankilakomediassa kotiäitiä.

– Työni on ollut vähän aikaa teatteripainotteista. Se on ihanaa, koska rakastan tehdä töitä lavalla.

– Kameran todellisuus on tosi paljon nopeampaa kuin teatterissa. Teatteriproggiksissa samaa esitystä harjoitellaan tosi pitkään, että se menee juuri niin kuin pitää, hän sanoi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?