Muotisuunnittelijat kieltäytyivät tekemästä M-kokoiselle tähdelle gaala-asua, koska tämä on ”liian iso” – peppukuvasta tuli sen jälkeen hitti

Laulaja Bebe Rexha otti Instagramissaan kantaa vaiettuun aiheeseen.

Muotisuunnittelijat kiirehtivät tarjoamaan Bebe Rexhalle luomuksiaan sen jälkeen, kun hän oli julkaissut kipakan kannanottonsa somessa.

24.1.2019 16:42

Artisti Bebe Rexha käynnisti todellisen myrskyn, kun hän kirjoitti Instagramissa vaietusta aiheesta: siitä, miten kovat paineet megajulkkiksilla on pysyä 0-kokoisena.

Rexha, 29 vuotta, kertoo, että useat tunnetut muotisuunnittelijat kieltäytyivät suunnittelemasta hänelle gaala-asua Grammy Awards -gaalaan, koska hän ei ole tarpeeksi hoikka kantamaan heidän luomuksiaan. 165-senttinen laulaja paljastaa olevansa kokoa 8, eli suomalaisittain noin kokoa 38.

– Monesti ennen gaaloja artistit lähestyvät suunnittelijoita ja he tekevät heille uniikkeja luomuksia, joissa artistit sitten esiintyvät punaisella matolla, Rexha kertoo videolla.

– Tiimini lähestyi Grammy-gaalan tiimoilta useita muotisuunnittelijoita. Suurin osa heistä ei halunnut puvustaa minua, koska olen liian iso.

– Jos olen liian iso ollessani kokoa 8, en halua pukea päälleni v*tun pukujanne. Suurin osa naisista on tämän kokoisia tai isompia. Tämä ei ole oikein, Rexha avautuu.

– Että sori vaan, M-kokoinen p*rseeni on menossa yhä menossa Grammy-juhliin, hän kirjoittaa.

Suorasta puheestaan tunnettu Rexha on julkaissut Instagramissa kuviakin takapuolestaan.

– Rakastan M-kokoista takapuoltasi, olet ihana, fanit kirjoittavat kannustukseksi.

Grammy-gaala järjestetään 10. helmikuuta. Rexha on gaalassa ehdolla Best New Artist -kategoriassa ja Best Country Duo/Group performance -kategoriassa.

Rexhan aiheuttaman ”gaalapukukohun” jälkeen lukuisat muotisuunnittelijat ovatkin innostuneet tarjoamaan hänelle pukujaan.

Kuvassa Bebe Rexha viime joulukuussa punaisella matolla.

Bebe Rexha rakastaa näyttäviä leninkejä. Kuvassa laulaja esiintymässä Kaliforniassa viime marraskuussa.

USA Today -lehden mukaan muotisuunnittelija August Getty kiirehti kommentoimaan Rexhan julkaisua.

– Jokainen nainen joka koossa on kaunis! Vain sana, niin alan luonnostella sinulle pukua, Getty kirjoitti.

Samoin teki muotisuunnittelija Stella Nolasco, joka on aiemmin tehnyt pukuja Beyoncélle ja Eva Longorialle.

– Rakastaisin suunnitella sinulle pukua.

Rexhan kokoisille naisille sekä Rexhalle itselleen ennenkin pukuja suunnitellut suunnittelija Christian Siriano näki myös tilaisuutensa tulleen.

Hän hehkutti Twitterissä, että voi koska tahansa suunnitella uudelleen laulajalle leninkejä. Twiitti keräsi välittömästi tuhansia tykkäyksiä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?