Anna-Maija Tuokko, 37, ja Kari Heiskanen, 63, odottavat lasta - Viihde - Ilta-Sanomat

Anna-Maija Tuokko, 37, ja Kari Heiskanen, 63, odottavat lasta

Avioparilla on entuudestaan toukokuussa 2015 syntynyt tytär.

Pariskunta saa perheenlisäystä kesän korvilla.­

24.1.2019 16:14

Ohjaaja-näyttelijä Kari Heiskanen, 63, ja hänen näyttelijäpuolisonsa Anna-Maija Tuokko, 37, saavat vauvan. Tuokko paljasti asian Ilta-Sanomille tänään torstaina. Hän ei kuitenkaan halunnut kommentoida raskausuutista sen enempää.

Asiasta kertoi ensin Iltalehti, jonka mukaan vauvaa odotetaan syntyväksi kesän tienoilla.

Pariskunnalla on entuudestaan kolmevuotias tytär, joka on Tuokon esikoinen. Heiskaselle syntyvä lapsi on viides, sillä hänellä on kolme aikuista lasta aiemmasta liitostaan näyttelijä Sara Paavolaisen kanssa.

Anna-Maija Tuokko ja Kari Heiskanen Linnan juhlissa vuonna 2014.­

Tuokon ja Heiskasen suhde sai alkunsa noin seitsemän vuotta sitten. Siitä pari vuotta myöhemmin Tuokon pitkäaikainen haave toteutui ja hän tuli raskaaksi. Hän puhui aiheesta Me Naisten haastattelussa tammikuussa 2016.

– Kun sain lapsen, olin jo 34-vuotias ja potenut vauvakuumetta monta vuotta. Mikään työ ei enää mennyt sen edelle, Tuokko kertoi lehdelle.

Tuokko kuvattuna torstaina vuoden 2018 kotimaisten elokuvien Jussi-ehdokkaiden julkistamistilaisuudessa.­

Hän kertoi myös, ettei vauva suinkaan ollut itsestäänselvyys ja lapsi olisi saanut tulla aikaisemminkin. Ennen kuin Tuokko tapasi Heiskasen, hän oli pitkässä parisuhteessa, joka päättyi kolmenkympin korvilla.

– Yhtäkkiä olin sinkku. Tuntui kuin olisin ottanut askeleita taaksepäin ja joutunut luopumaan jo saavutetuista eduista. Biologia on naiselle niin julma, että tajusin selvästi, ettei aikaa perheen perustamiselle ole loputtomiin, hän kertoi Me Naisille.

Kun ystävyys vanhan tuttavan Kari Heiskasen kanssa syveni rakkaudeksi, ei Tuokko epäröinyt.

– Tiesin, että hän on minun mieheni – jotenkin sen vain tietää, hän sanoi Annassa keväällä 2017.

Tuokko on puhunut vauvakuumeesta ja äidiksi tulemisen paineesta avoimesti julkisuudessa.­

Lukuisia tv-ohjelmia ja elokuvia tähdittänyt Tuokko tuli suurelle yleisölle viimeistään Tanssii tähtien kanssa -ohjelmasta, josta hän poistui voittajana yhdessä tanssiparinsa Matti Puron kanssa keväällä 2017.

Tuokko kertoi tuolloin Ilta-Sanomien haastattelussa perheen olevan hänelle kaikki kaikessa, eikä hän antanut tanssikisan kiireisen aikataulun viedä aikaa perheeltään.

– Jos en olisi äiti, olisin tanssisalilla varmaan 12 tuntia päivässä. Mutta koska olen äiti, on se tärkein työni. Tingin mieluummin yöunistani kuin ajastani tyttäreni kanssa, hän kertoi Ilta-Sanomille tuolloin.

Anna-Maija Tuokko ei ollut uskoa korviaan, kun hänet julistettiin Tanssii tähtien kanssa -kilvan voittajaksi.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?