Tosi-tv-tähti kohtasi äkillisesti suuren surun – tytär menehtyi vain kuukauden ikäisenä: ”Aikasi ei ollut vielä”

Julkaistu:

Love Island -tv-sarjasta tuttu Malin Andersson kertoi suru-uutiset Instagram-tilillään.
Brittiläinen Malin Andersson ponnahti julkisuuteen Suomeenkin tänä vuonna rantautuneesta Love Island -tv-formaatista vuonna 2016. Elämänkumppania Andersson ei sarjasta löytänyt, mutta löysi sen jälkeen rinnalleen Tom Kempin.

Andersson ja Kemp saivat toivottua perheenlisäystä kuukausi sitten, mutta kaikki ei sujunut suunnitelmien mukaan. Consy-tytär syntyi seitsemän viikkoa etuajassa. Tytär sai nimensä Anderssonin äidin mukaan, joka menehtyi rintasyöpään vuonna 2017.
Andersson päivitti tyttärensä vointia aktiivisesti lähes 400 000 seuraajalleen. Hän kertoi avoimesti tyttärensä voinnista ja pienokaisen kohtaamista terveysongelmista.

– Kolme viikkoa, enkä ole vieläkään saanut pidellä häntä sylissäni. Rukoilkaa tyttäreni puolesta, hän twiittasi reilu viikko sitten.

Nyt Andersson kertoo kuukauden ikäisen tyttärensä menehtyneen. Hän kertoo Instagram-julkaisussaan, kuinka tiistaina kuollut Consy eli vain kuukauden ajan. Hänen seuraajansa ovat surunvalittelujen lisäksi kiitelleet Anderssonin avoimuutta asian suhteen.
– Olen aivan rakastunut sinuun. Äitini vain halusi sinut luokseen. Aikasi ei ollut vielä. Äiti rakastaa sinua, Andersson kirjoittaa kuvatekstissä.

– Avasit silmäsi viimeisen kerran minua varten ja näin kauniit ruskeat silmäsi. Anteeksi, etten voinut tehdä enempää. Mene isoäitisi luo, enkelini. Lepää rauhassa.


Andersson on painottanut puhumista surun käsittelyssä aiemminkin ja on kannustanut muita samaan. Edellisen kerran hän otti aiheeseen kantaa Love Island -tähden kuoltua ennenaikaisesti viime kesänä.

– Tämä maailma on julma. Mielenterveys on vakava asia. Kiusaaminen on vakavaa, masennus on vakavaa. Ajatelkaa, mitä sanotte. Et tiedä, mitä toiset käyvät läpi, hän kirjoitti tuolloin.