Me Naiset: Kaisa Liski marssi rintaleikkaukseen ja antoi kirurgille vapaat kädet – tuore kuva paljastaa muutoksen - Viihde - Ilta-Sanomat

Me Naiset: Kaisa Liski marssi rintaleikkaukseen ja antoi kirurgille vapaat kädet – tuore kuva paljastaa muutoksen

Kaisa Liski poseerasi Ilta-Sanomille keskiviikkona.

Kaisa Liski kävi rintaleikkauksessa.­

24.1.2019 10:05

Kiinteistökuningatar Kaisa Liski kertoo Me Naisille kärsineensä koko aikuisikänsä suurten rintojen aiheuttamista terveysongelmista.

– Rinnoistani otettiin kilo pois. Nyt käytän tukiliivejä, enkä voi urheilla hetkeen. Täydellinen toipuminen vie pari kuukautta, hän kertoo.

Kaisa Liski pienennytti rintansa. Kuva keskiviikolta.­

Kaisa kertoi antaneensa rinnat leikanneelle kirurgille lopputulosta varten vapaat kädet. Kuppikoko E:n rinnat pienenivät C-kokoon.

– Hän kysyi, saako ottaa niin paljon kuin mahdollista, että vielä näytän hyvältä. Sanoin, että anna mennä, luotan ammattitaitoosi. Ja olen ollut lopputulokseen enemmän kuin tyytyväinen. Tämä helpottaa arkeani ja liikuntaharrastuksia valtavasti, Liski summaa.

Kaisa Liski ennen rintaleikkaustaan vuonna 2015.­

Kaisa Liski on ollut otsikoissa viime aikoina oikeustaistelun vuoksi. Riita käsitteli Liskin lähtöä entisen työnantajansa Uudenmaan Viva Oy:n palveluksesta. Hyvinkään käräjäoikeus tuomitsi Liskin maksamaan yhtiölle lähes 700 000 euron korvaukset.

Entisen työnantajan mukaan Liski rikkoi työsopimuksessa sovittua kilpailukieltoa, rekrytointikieltoa, salassapitovelvollisuusehtokieltoa, minkä lisäksi hän ei olisi noudattanut irtisanomisaikaista työaikaa.

Oikeudessa eräs todistaja muisteli, että Liski sai ”suurinta palkkaa ja joka vuosi uuden auton”. Uudenmaan Vivan toimitusjohtajan Seppo Valojärven mukaan Liskin palkka oli kova, mutta väite autoista ei aivan pidä paikkaansa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?