Viihde

Me Naiset: Kaisa Liski marssi rintaleikkaukseen ja antoi kirurgille vapaat kädet – tuore kuva paljastaa muutoksen

Julkaistu:

Kaisa Liski poseerasi Ilta-Sanomille keskiviikkona.
Kiinteistökuningatar Kaisa Liski kertoo Me Naisille kärsineensä koko aikuisikänsä suurten rintojen aiheuttamista terveysongelmista.

– Rinnoistani otettiin kilo pois. Nyt käytän tukiliivejä, enkä voi urheilla hetkeen. Täydellinen toipuminen vie pari kuukautta, hän kertoo.


Kaisa kertoi antaneensa rinnat leikanneelle kirurgille lopputulosta varten vapaat kädet. Kuppikoko E:n rinnat pienenivät C-kokoon.

– Hän kysyi, saako ottaa niin paljon kuin mahdollista, että vielä näytän hyvältä. Sanoin, että anna mennä, luotan ammattitaitoosi. Ja olen ollut lopputulokseen enemmän kuin tyytyväinen. Tämä helpottaa arkeani ja liikuntaharrastuksia valtavasti, Liski summaa.


Kaisa Liski on ollut otsikoissa viime aikoina oikeustaistelun vuoksi. Riita käsitteli Liskin lähtöä entisen työnantajansa Uudenmaan Viva Oy:n palveluksesta. Hyvinkään käräjäoikeus tuomitsi Liskin maksamaan yhtiölle lähes 700 000 euron korvaukset.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy
Entisen työnantajan mukaan Liski rikkoi työsopimuksessa sovittua kilpailukieltoa, rekrytointikieltoa, salassapitovelvollisuusehtokieltoa, minkä lisäksi hän ei olisi noudattanut irtisanomisaikaista työaikaa.

Oikeudessa eräs todistaja muisteli, että Liski sai ”suurinta palkkaa ja joka vuosi uuden auton”. Uudenmaan Vivan toimitusjohtajan Seppo Valojärven mukaan Liskin palkka oli kova, mutta väite autoista ei aivan pidä paikkaansa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt